Prima pagină » Afla ce culoare va face furori anul viitor in make-up! Elena Ciftci va dezvaluie in premiera!

Afla ce culoare va face furori anul viitor in make-up! Elena Ciftci va dezvaluie in premiera!

by Mirela Dinica
0 comment

Ca în fiecare an, luna decembrie este dedicată alegerii noii culori in make up ce se va purta anul următor. Si castigatoarea este: Greenery, declarata culoarea anului 2017 conform Pantone. Dacă în 2016 am avut două culori ale anului, rose quartz și serenity blue, în 2017 nu trebuie să fim dezamăgite de alegerea unei singure culori, Greenery.

Această culoare nu este la fel de intensă ca verdele lime și nici nu aduce a verdele de Crăciun, dar este o culoare superbă pe care o putem purta tot anul 2017. Make-up artistul Elena Ciftci vă va învăța cum puteți realiza un machiaj punand in evidenta vedeta anului 2017, culoarea Greenery.

green

O sa vă spun câteva metode simple de a include această culoare in machiajul dumneavoastra de rutină :

  • Primer de ochi: aplicați o baza transparenta sau skintone – Urban Decay Primer Potion sau INGLOT eyeswadow , Paese eyeshadow etc, pe piata cosmeticelor găsiți o sumedenie de produse.

make-up

  • Ai nevoie de două sau trei farduri verzi și o umbră de tranziție. Am folosit Ingolet Eyeshadow la umbra 331 pentru colțul exterior și interior, ANASTASIA Beverly Hills Fresh Green ,un pigment de culoare verde deschis pentru centrul ochiului, de asemenea, de la ANASTASIA Beverly Hills un orange exact in pliul ochiului ca o tranziție si intensitate. După ce aplicați o culoare aurie în coltul ochiului interior se adaugă culori mai închise puțin câte puțin, din colțul interor spre exterior și finisajul prin aplicarea Fresh Green pe centrul pleoapei și pigment în locul cel mai central și pe linia genelor inferioare în colțurile interioare, pentru lumina mai frumos.
  • Finalizam machiajul cu negru Gel Liner aplicat pe linia conjuctivei și o mult rimel! Pentru acest pas, am ales Inglot Gel Liner 77 și rimelul meu favorit, Maybelline Lash Sensational!

Citeste si

Leave a Comment