Prima pagină » Alex Ferariu și-a făcut implant de păr

Alex Ferariu și-a făcut implant de păr

by Mirela Dinica
0 comment

După ce la începutul acestui an a decis să revină în televiziune, Alex Ferariu a mai luat o decizie importantă. A considerat că e momentul să își îmbunătățească imaginea, apelând la procedura de implant de păr din cadrul LookClinic.

“Deși toată lumea îmi spunea că nu am nevoie de implant de păr, eu vedeam foarte clar lipsa părului din zona frontală. În urma discuției cu dr. Panaiotis Voiatzis în care mi s-a explicat tot de presupune această intervenție, am decis să spun DA implantului de păr. Faptul că lucrez în televiziune a fost un motiv în plus să iau această decizie, dar consider că fiecare bărbat merită să își păstreze încrederea în sine cu o podoabă capilară ca la 20 de ani. După această intervenție, cu siguranță voi fi mult mai zâmbitor când mă voi uita în oglindă dimineața”, a spus Alex Ferariu.

De cealaltă parte, dr. Panaiotis Voiatzis ne-a declarat: “În urma consultației am constatat că zona donatoare este una foarte bună și am stabilit să păstrăm linia frontală inițială. Au fost implantate aproximativ 1500 de grefe în zona respectivă. Intervenția a decurs fără probleme, iar acum așteptăm să vedem rezultatele ce sunt vizibile abia la câteva luni de la intervenție. În primele 30 de zile de la implant, foliculul creşte normal, după care o parte cad. Vorbim doar de firul de păr, rădăcina rămâne acolo. Din luna a 6-a doar creşte şi nu mai cade. Abia în luna a 9-a avem rezultatul final. În clinica noastră oferim rezultate garantate pe viață, un look natural și o intervenție fără durere și fără cicatrici”.

Prețul unei astfel de intervenții în cadrul LookClinik este de 2350 de euro pentru implantarea a 1500 de grefe, aproximativ 3500 fire de păr.

Citeste si

Leave a Comment