Prima pagină » Anda Adam este insarcinata in sase luni: “Ne dorim o fetita!”

Anda Adam este insarcinata in sase luni: “Ne dorim o fetita!”

by Mirela Dinica
0 comment

Anda Adam si-a anuntat fanii, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, ca este insarcinata, urmand sa aduca pe lume primul sau copil, in toamna acestui an.

„Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti!”– astfel a sunat vestea pe care artista le-a oferit-o admiratorilor sai.

Motivul pentru care Anda a pastrat discretia pana in acest moment a tinut de recomandarile medicului.

„Medicul mi-a spus ca orice sarcina este sigura abia dupa ce trece de 12 saptamani, astfel ca si pe parintii nostri i-am anuntat abia dupa nunta de luna trecuta. Nu am deschis acest subiect fata de nimeni altcineva, nu am dat declaratii ca sa nu ajung sa vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a parut corect fata de cei care ma iubesc si ma sustin sa afle de la mine vestea abia dupa ce primesc confirmarea medicului ca este totul in regula”, declara artista.

Anda spune ca isi doreste o fetita, dar ca cel mai important este sa aiba un copil sanatos.

„Si eu si Sorin ne dorim o fetita, dar important este, fireste, ca cel mic sa fie sanatos, indiferent ca este fata sau baiat. Va avea parte de toata dragostea si devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericita!”, spune Anda.

Anda Adam si Sorin s-au casatorit pe 7 iunie, la Bucuresti, iar in prezent se afla intr-o vacanta exotica.

„Am primit foarte multe mesaje de felicitare. Le multumesc tuturor pentru gandurile bune si sunt fericita sa stiu ca atatia oameni frumosi se gandesc la mine si ma sustin”, adauga solista.

Citeste si

Leave a Comment