Prima pagină » Andreea Balan are cel mai bun show

Andreea Balan are cel mai bun show

by Mirela Dinica
0 comment

Andreea Balan a castigat premiul BEST SHOW din partea site-ului Eva.ro intr-o ceremonie care a venit sa incununeze munca depusa de Andreea si de echipa ei numeroasa.

Sunt foarte fericita ca am luat acest premiu si ca atat publicul cat si presa apreciaza showurile mele. Impreuna cu echipa mea, muncim foarte mult pentru spectacolele de revista pe care le punem in scena cu muzica, dansuri si costumatii. Fie ca este vorba de aplauze sau de un premiu, nimic nu este mai minunat decat sa fii recunoscut pentru munca ta.”, a declarat Andreea.

Performantele artistei nu au trecut neobservate nici de alte publicatii din print sau din online care au apreciat-o pentru universul magic pe care il creeaza pe scena la fiecare aparitie, un univers in care muzica si dansul se contopesc armonios. Fiecare moment are o poveste si un scenariu bine pus la punct, intregul show fiind prezentat in schimbari de 10 costume.

„Carnaval Show” este cel mai mai recent concept de show lansat de solista impreuna cu Mike Diamondz, construit in jurul noului single ce se aude din ce in ce mai des la radio: „Things U Do 2 Me”: 

http://www.youtube.com/watch?v=CuBV4JqnAFk

Anul acesta, Andreea Balan are, in medie, peste 20 de concerte in fiecare luna, lucru care demonstreaza, inca o data ca spectacolul ei unic este apreciat de fani si de organizatorii de evenimente din toata tara. Fie ca este vorba de concerte in aer liber, de showurile sexy din club sau de petreceri private, acolo unde este Andreea, va fi show!

Citeste si

Leave a Comment