Prima pagină » ”Beandeac e GAY!” Afla cine l-a dat de gol! I EXCLUSIVITATE

”Beandeac e GAY!” Afla cine l-a dat de gol! I EXCLUSIVITATE

by Mirela Dinica
0 comment

Asistenta Adrianei Bahmuteanu, Denisa Biță, îl face praf pe Mihai Bendeac. O convorbire dintre Denisa si prietena ei, Lavinia,  a aparut in presa fiind interceptata de anchetatori in dosarul de proxenetism unde este cercetata.

Inregistrarile din  dosarul de proxenetism în care apar numele unor asa zise vedete de televiziune care se fac de ras în emisiunile nocturne le-au oferit anchetatorilor și dialoguri spumoase, dar care nu au desigur  nici o legătură cu ancheta.

Asa se face ca o convorbire telefonica dintre Lavinia Despina si Denisa Bita, asistenta Adrianei Bahmuteanu, a ajuns la urechile anchetatorilor. Denisa, nervoasa ca actorul ii terfeleste imaginea public  nu se mai stăpânește și isi lasa gura sloboda injurandu-l pe actor la ca usa cortului. Bomba explodeaza insa cand Lavinia spune lucrurilor pe nume: Bendeac e gay! Știe ea de la o colegă de-a lui…

DENI: (…)mă… scoate din minţi, în p…a mea toată lumea astăzi(…)m-au trezit ăştia de la Capatos că s-a luat Bendeac de mine…

DENI: Bag p…a-n gura lui, are el ce are cu mine…In p… ea ca nu se mai opreste.

DENI: Da mă-i bolnav psihic omu’. N-are ce face acasă, n-are cu ce s-apară-n presă.

LAVINIA: Da mă şi…

DENI: Şi el e mai piţiponc ca noi, ce dreacu…! De 1000 de ori.

LAVINIA: Deni, da eu ştiu de la prietena mea care e actriţă şi joacă la teatru cu el şi mi-a spus ca-i gay, gay, că se fute-n cur la greu.

Citeste si

Leave a Comment