Prima pagină » Ce inseamna pentru Claudia Sexxy “0722”? Vezi pe cine iubeste artista!

Ce inseamna pentru Claudia Sexxy “0722”? Vezi pe cine iubeste artista!

by Mirela Dinica
0 comment

Claudia Sexxy revine in forta la inceputul anului 2014! Frumoasa cantareata lanseaza astazi un nou single, intitulat “0722”.

Piesa este una dinamica, ce vorbeste despre iubire, pasiune si  impliniri. Claudia a fost o prezenta constanta pe piata muzicala, inca de la inceputul carierei sale, unde a debutat alaturi de Andreea Banica si Julia Jianu.

S-a lansat ca artist individual in anul 2008 cu primul sau single solo intitulat “City of lights”, o piesa compusa de Marius Moga. Artista nu s-a oprit aici, activitatea sa continuand alaturi de mari producatori romani, precum Connect-R,  Costi Ionita si Gabi Huiban. Cu o atitudine indrazneata, jucausa si sex-appeal-ul ce o caracterizeaza, artista lanseaza astazi o piesa in care iubirea este personajul principal. Regasim o parte a Claudiei ce se detaseaza putin de stilul sau de “bad girl”, si arata aprecierea acesteia fata de relatia serioasa, cu angajamente.

Asculta piesa aici:

Youtube: http://youtu.be/OwGC29lp0no

Embed: <iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/OwGC29lp0no” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Citeste si

Leave a Comment