Prima pagină » Cristina Cioran, pescar de vacanță

Cristina Cioran, pescar de vacanță

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Cioran si iubitul ei, Traian, au avut parte de o vacanta superba in aceasta vara, pe taramul elen, in insula Thassos. Si, daca va ganditi ca prezentatoarea emisiunii „Draga mea prietena” a stat la soare pana la apus, dupa care a mers la o cafenea, unde s-a relaxat pana seara, ei bine nu-i asa! Vedeta a petrecut mult timp… la pescuit!

Frumoasa blonda impartaseste de doi ani de zile pasiunea iubitului ei pentru pescuit, iar in concediul pe care tocmai l-a incheiat, a prins pește cot la cot cu partenerul ei de viata.

“Am avut o vacanta revigoranta in Thassos, alaturi de iubitul meu. M-am relaxat mai mult la pescuit decat la plaja si nu pot sa nu va spun ca am prins doi chefali. Totusi, prietenul meu m-a eclipsat, trebuie sa recunosc. A prins un lavan de 6 kilograme. Un kilogram au fost numai icrele. Seara, ni l-a gatit un prieten la restaurant”, a povestit Cristina Cioran.

Cristina Cioran prezinta, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena”, din 2 septembrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citeste si

Leave a Comment