Prima pagină » Cristina Rus a revenit în muzică de ziua ei

Cristina Rus a revenit în muzică de ziua ei

by Mirela Dinica
0 comment

După o perioadă în care s-a dedicat exclusiv familiei, Cristina Rus revine în industria muzicală cu un nou proiect ambițios. Artista a lansat aseară, cu ocazia zilei sale de naștere, cel mai nou videoclip al său, o producție realizată sub forma unui scurt metraj, pentru noul single, “În doi”.

Noul proiect îi pune în valoare talentul actoricesc cultivat în anii de studenție petrecuți în cadrul Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj Napoca, astfel că artista nu a dorit un clip de imagine, ci unul bazat pe un scenariu complex, cinematografic.

Artista interpretează rolul unei regine, întruchiparea femeii visurilor oricărui bărbat, pentru care acesta trebuie să lupte, spărgând ziduri și trecând peste ispitele de zi cu zi. Producția abundă în efecte speciale, decoruri spectaculoase și vestimentații de calitate parcă desprinse din marile scene de teatru ale lumii. Firul acțiunii este acaparant, montajul este alert, iar cadrele și calitatea imaginii sunt demne de un adevărat film de scurt metraj.

“Dragostea este doar în doi! Nu o căutați în altă parte! Nu vă pierdeți prin ceața ispitelor!”, declară artista, subliniind mesajul noii sale piese.

Cristina Rus a împlinit 32 de ani și a sărbătorit această aniversare, în primă instanță, printr-un moment special organizat în cadrul petrecerii revistei Tango. Artista a primit un buchet imens cu 33 de trandafiri albi din partea echipei sale și a urcat ulterior pe scenă pentru a interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale, cuprinse premieră pe ecranul central al scenei, captând invitații prin însiruirea de cadre spectaculoase. Cristina a avut alături persoane celebre din showbiz care i-au urat “La mulți ani” și s-au declarat încântați de ambiția artistei de a construi și a menține o imagine curată, matură, exemplară. La eveniment au participat Nadia Comăneci, Alexandru Ciucu, Carmen Negoiță, Giulia Nahmany, Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, membrii trupei LaLa Band, Pavel Stratan.


 

Citeste si

Leave a Comment