Prima pagină » Dupa Monte Carlo, Alexandru Ciucu planuieste un show de moda in premiera mondiala pe Podul Artelor din Paris

Dupa Monte Carlo, Alexandru Ciucu planuieste un show de moda in premiera mondiala pe Podul Artelor din Paris

by Mirela Dinica
0 comment

Alexandru Ciucu planuieste ca in urma succesului inregistrat la Monte Carlo, sa organizeze un show de moda, in premiera mondiala, pe celebrul Pod al Artelor din Paris. Designerul, care a primit titulatura de „Ambasador al modei romanesti peste hotare” in cadrul Galei Eva.ro, tinteste capitala Frantei ca urmatorul pas in lansarea liniilor sale vestimentare masculine si feminine de business, ceremonie si leisure peste hotare.

Astfel, Alexandru Ciucu se gandeste sa aleaga ca loc pentru viitoarea sa prezentare de moda unul din cele mai vizitate obiective turistice din Paris: Podul Artelor de pe Sena, locul unde mii de indragostiti agata lacate de plasa parapetilor punandu-si dorinta de a fi impreuna pentru toata viata.

“Este locul de care m-am indragostit, aflat in inima Paris-ului, la doi pasi de Louvre, de gradinile Tuileries si de Notre Dame. Ador sa ma plimb pe malul Senei, sa vizitez tarabele pictorilor si a anticarilor si sa intru in ritmul lejer, relaxant al Parisului boem. Este locul unde imi doresc sa organizez una din urmatoarele prezentari. Momentan, impreuna cu unul din colaborarorii mei francezi, suntem in punctul de a decide daca facem acest show in aer liber, pe Ponts des Artes, sau in incinta uneia din cladirile celebre din Paris”, declara Alexandru Ciucu.

Daca va alege prima varianta, printre spectatorii prezentarii se vor afla, nu doar reprezentanti ai caselor regale, ambasadori, oameni de afaceri, artisti si stilisti de moda, asa cum a fost cazul show-urilor de la Monte Carlo, ci si publicul larg, turisti care se vor afla in acele momente in preajma cunoscutului pod al artelor.

Alexandru Ciucu este, din 2010, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, iar recent a primit titlul de maestru din partea Majestatii Sale Regele Mihai.

Este de altfel, cel mai cunoscut designer de costume masculine premium din Romania, creatiile sale vestimentare fiind apreciate si peste hotare, in special pe Coasta de Azur, singurul loc din Europa care reuneste elitele mondiale din toate domeniile: reprezentanti ai monarhiilor, oameni de afaceri, actori, artisti, oameni politici, designeri si sportivi.

Citeste si

Leave a Comment