Prima pagină » Horoscop Iulie

Horoscop Iulie

by Raport Monden
0 comment

Registrul astral al lunii iulie este unul amestecat cu bune și rele, cam cum este și viața. Soarele va tranzita până în 22 iulie zodia Racului, apoi zodia Leului. In 3 iulie avem aspectul de  Lună Plină pe axa  Rac-Capricorn, fundamental fiind atașamentul pentru familie, pentru bunurile patrimoniale și nevoile impuse de acestea.  Vom fi obligați la alegeri și nu vom ști ce cale să urmăm, căci inima una vrea și rațiunea vrea alta. Totodată Luna Plină exacerbează sentimentele, emoțiile și trăirile, astfel încât unii se vor trezi punând în discuție patrimoniul propriu sau cel moștenit.

In 18 iulie, Luna Nouă din zodia Rac ne aduce sentimente profunde și o nevoie de a sta în casă sau doar cu noi înșine.Vom fi mai puțini dispuși să alergăm după distracții sau cumpăraturi, în schimb vom trăi cu frenezie dorința să ne schimbăm înfățișarea căminului.

Din 3 iulie Marte intră în armonioasa Balanță punând în discuție tot ceea ce Saturn a tot răscolit în acești ultimi doi ani. In special nativii zodiei Berbec sunt încurcați de acest tranzit în săptămânile lunii iulie. Unii din acești nativi care au luat decizia separării pot încheia în aceste zile mariajul.

In mai toți nativii se va regăsi nevoia de asociere, fuga de solitudine. Pentru nativii Gemeni și Săgetător, cei mai puțini solitari nativi ai zodiacului, va fi o perioadă minunată. Mulți vor trăi prea plinul iubirii. Alții vor primi daruri neașteptate. Alții vor descoperi un prieten adevărat într-o persoană pe care nu o considerau prietenă. 

Din 12 iulie, Uranus va retrograda în zodia Berbec păstrând activă cuadratura cu Pluton. Multe dintre planurile noastre vor cădea sau vor lua o turnură ciudată, chiar neplăcuta. Jupiter, marele benefic, va îmblânzi mult, prin aspectele pe care le creează, arsura plutonian-uraniană. Căci aceste două planete sunt cauzatoare de stări și situații incredibil de complexe, profunde până la os și totodată picate din senin.

In 15 iulie jucăușul Mercur va retrograda în zodia Leu încurcând mult ițele celor îndrăgostiți, ba chiar și celor care nu sunt le va face mintea să viseze la o aventură cel puțin.

Putem auzi în această perioadă de eșecul magistral al vreunei mari vedete. 

Zilele de 17 și 19 sunt cele mai ostile ca energie astrală, în preajma acestor zile putem să ne resimțim blocați, frustrați, predispuși la a argumenta pe un ton mai ridicat. Putem acționa irațional în diverse situații aduse de destin.

Din 22 iulie Soarele va intra la el acasă, în mândra și spectaculoasa zodie Leu. Cu toții vom simți nevoia să fugim în vacanță. Vom fi mai creativi și mai atenți la nevoile sufletului nostru. In 30 iulie, Soarele va crea un aspect benefic cu Uranus dându-ne șansa unor noi începuturi.

Insă aspectul care ne poate aduce tuturor multă bucurie este intrarea  de luna trecută a lui Jupiter în zodia Gemeni. Jupiter colindă un alt sector luna aceasta, pe acela al comunicării, examenelor, al informației care trebuie asimilată. Relațiile cu frații, verii și/sau vecinii sunt foarte bune. Jupiter este conjunct cu Nodul Sud Karmic, iar acest aspect reprezintă un întreg bagaj de situații supuse dreptății divine. Cu certitudine unii dintre dumneavoastră pot afla de existența unei rude de a cărei existențe nu știau. O altă paletă a acestui aspect este descoperirea unor informații sau să înțeleagă abia acum profunzimea unor vorbe vechi. Pentru aproape un an, de acum înainte, vom fi beneficiarii unei noi șanse de a acumula informații, fiecare din noi în diverse moduri, unii călătorind, alții citind, alții doar clevetind pe la colțuri. 

Realizat de Lilith Black Moon (facebook)

Berbec:

Jupiter colindă luna aceasta sectorul comunicării,al  examenelor, al informației care trebuie asimilată. Relațiile cu frații, verii și/sau vecinii sunt foarte bune. Jupiter este conjunct cu Nodul Sud Karmic, iar acest aspect reprezintă un întreg bagaj de situații supuse dreptății divine. Cu certitudine unii dintre dumneavoastră pot afla de existența unei rude de a cărei existențe nu știați. O altă paletă a acestui aspect este descoperirea unor informații sau să înțeleagă acum profunzimea unor vorbe vechi.

Sentimental cei singuri, pot cunoaște pe cineva în timpul unei călătorii sau într-o librărie, spre exemplu. Insa pentru cei căsătoriți vin vremuri destabilizatoare, căci adulterul este susținut.

Taur:

Financiar veți fi pe deplin satisfacuti, banii vin cu ușurință spre dumneavoastră și îi veți cheltui cu chibzuință.

Sănătatea este și ea bine susținută.

Singurul neajuns al acestei luni sunt relațiile cu cei apropiați de aceea este bine să nu intrați în discuții controversate cu cei dragi. Comunicarea este deficitară, așa că mai bine evitați cerurile și tensiunile cu persoana iubită.

Gemeni:

Deși pământul se scufundă în preajma dumneavoastră, nu resimțiti nimic din gravitatea evenimentelor. Jupiter vă susține cum nu vă imaginați.Nu veți vedea  decât partea plină a paharului în absolut orice situație pe care destinul vi-o aruncă. Financiar sunteți într-o perioadă de creștere. Emoțional? Si la acest capitol puteți atinge sublimul.

Rac:

Viața nu este simplă. De ceva timp parcă nimic nu mai merge. Dacă nu sunteți dumneavoastră bolnav, cineva din familie are probleme. Insă, din această lună, multe se vor așeza pe un făgaș pozitiv.


Leu:

Iubiți și sunteți iubit. Singurul inconvenient este imposibilitatea de a vorbi ființei dragi despre năvala trăirilor dumneavoastră. Dacă greșiți printr-o astfel de atitudine? Da, greștiți.

Financiar? Retrogradarea planetei Marte deși nu a fost purtătoare de șansă pe parcursul începutului de an, acum însă, este. Vin bănuții!

Sunteți protejat astral și în ceea ce privește sănătatea.

Fecioara:

Divorț sau schimbarea casei în care locuiți de multă vreme. Unii pot fi beneficiarii unei moșteniri și de aici pot fi angrenați într-o situație mai complicată, chiar puteți ajunge la proces.

Sănătatea: zona capului este vulnerabilă.

Balanța:

Mă căsătoresc, nu mă mai căsătoresc… Vreți din tot sufletul un partener de viață, și când găsiți pe cineva care se simte în rezonanță cu dumneavoastră, ba mai mult, îl aduceți să vă dorească ca și companie pentru tot restul vieții, iată că nu mai vreți. Cam așa o veți ține multă vreme de acum înainte. Unii dintre dumneavoastră se vor căsători acum sau își vor lua angajamentul schimbării de statut doar pentru scurt timp.

Din diverse motive veți merge și la medic. Nimic grav, doar controale pe care tot v-ați propus să le faceți și ați tot amânat.

Financiar: sunteți foarte risipitoare/risipitori.

Scorpion:

Vreau să fac sex! Venus cu a sa retrogradare v-a dat peste cap rațiunea, cenzura. Chiar și cei căsătoriți pot intra în jocul dorinței și al ispitei. Unii pot să-și pună problema separării resimțind ca frustantă relația în care se găsesc.

Financiar sunt binecuvântați cei care lucrează în străinatate sau în instituții multinaționale.

Săgetător:

Vă reconciliați cu aceia cu care doar în urmă cu câteva săptămâni v-ați contrat.

Financiar: abia în a doua parte a lunii veți simți o creștere.

Sănătatea este foarte bună, doar cu excepția celor care au probleme cu stomacul. Funcția de digestie superioară este atacată astral de opoziția plutoniană în complicitate cu Uranus.

Capricorn:

Schimbarea locului de muncă devine realitate pentru aceia care vor să o facă.

Sănătatea este și ea ușor fragilizată de aspectele astrale, dar nimic grav.

Financiar vă simțiți țintuit, dar de la sfârșitul lunii situația se poate îmbunătăți.

Vărsător:

Călătoriți, comunicați, aveți o multitudine de idei care de care mai geniale. Peste tot acest concert de stări și situații mai aveți și norocul să vă cunoasteți jumătatea, “love is in the air”. Ferice de voi!

Pești:

O lună care aduce un regal de evenimente bune: schimbări de decorare în căminul vostru; un mobilier nou sau o mașină. Fiecare își va răsfăța sufletul după ce nevoi materiale are.

Amorul este și el la pândă cu săgeata, și nu doar atât. Cel sau cea care va intra în viața dumneavoastră vă va fi și un bun prieten.

Sănătatea vă este susținută astral.

Citeste si

Leave a Comment