Prima pagină » Hurrem, sursă de inspirație pentru Cristina Cioran

Hurrem, sursă de inspirație pentru Cristina Cioran

by Mirela Dinica
0 comment

Cristian Cioran, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”, difuzata de Kanal D, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 10.00, marturiseste ca este indragostita de serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” si se declara fan Hurrem.

“In fiecare luni si marti de la ora 20.00, urmaresc fiecare episod din „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. Ma fascineaza tot ce se intampla acolo, de la personaje si istoria lor, pana la decor, podoabe, totul!”,  marturiseste vedeta. Mai mult decat atat, Cristina Cioran  spune ca Hurrem a inspirat-o sa faca o schimbare majora.  “De 12 ani incerc sa imi schimb nuanta parului, dar nu am avut curaj. Credeam ca numai blondul ma prinde,  insa,  cand am vazut-o pe Hurrem, cu parul roscat auriu, cu fata ei frumoasa, rotunda, cu ochii mari, am zis … asta e! Acum imi vopsesc parul in aceeasi nunta ”, a spus Cristina Cioran. Dincolo de admiratia pentru frumusetea ei, Hurrem ii inspira Cristinei  si alte calitati demne de admirat . 

“Hurrem este o femeie puternica, frumoasa, tenace. Cu toate astea, nu mereu sunt de acord cu modul in care actioneaza pentru a-si atinge scopul, dar imi place. Este ca in viata: personajul pozitiv poate fi plicticos, personajul negativ poate sa iti placa, sau nu, dar il urmaresti. Hurrem este un personaj controversat, cu bune si cu rele. Imi place latura ei ambitioasa, lupta pentru supravietuire continua pe care o duce. Avand o viata foarte grea inainte de a ajunge la Palat, Hurrem stie ca daca va renunta la aceasta lupta, nu o mai salveaza nimic. Nu  exista oameni fara de greseala si nici Hurrem nu face exceptie. Cu toate acestea, ea isi accepta greselile, chiar daca nu le recunoaste in fata tuturor, incearca sa fie mai buna, chiar daca nu o arata de fiecare data, vrea sa castige inima barbatului iubit si sa ii fie alaturi pentru totdeauna”,   a declarat Cristina Cioran.

 

Citeste si

Leave a Comment