Prima pagină » In ce hal a ajuns! Bianca Dragusanu se roaga de Botezatu sa iasa cu ea in club

In ce hal a ajuns! Bianca Dragusanu se roaga de Botezatu sa iasa cu ea in club

by Mirela Dinica
0 comment

Bianca Dragusanu se afla de ceva timp intr-un con de umbra. Dupa ce a facut din nunta sa cu Victor Slav un act comercial nimeni nu-i mai acorda nici un fel de credit si nu o mai ia in seama. Asa se face ca fosta doamna Slav incearca sa se foloseasca de numele fostilor iubiti pentru a mai aparea in atentia publicului. Ultimul pe lista ei de incercari este designerul Catalin Botezatu. Acesta insa a refuzat-o ferm!

Surse din anturajul vedetei au dezvaluit pentru raportmonden.ro ca Bianca a inceput de ceva timp sa-l sune pe fostul ei iubit, Catalin Botezatu, pe care il roaga insistent in miez de noapte sa iasa cu el in club pentru a-si reface imaginea alaturi de numele lui. Designerul insa i-a replicat ferm ca el nu isi va mai asocia niciodata numele alaturi de Bianca.

„Bianca a venit recent la mare, la Mamaia, si seara tarziu l-a sunat pe Catalin, care se afla si el in aceeasi statiune, sa iasa cu ea in club, la Loft sau Le Gaga, ca nu are cu cine iesi, si tot rugat insistent ca in numele prieteniei lor, sa apara cu ea la plaja macar, a doua zi. I-a spus ca presa nu o mai baga in seama, ca nu face nimic, si ca ar avea nevoie sa iasa cu el pentru a mai da un subiect de discutie in mass media, ca poate ii surprind paparazzi impreuna. Il ruga sa faca acest efort pentru ea, ca imaginea ei este intr-un con de umbra de ceva vreme si Victor nu mai vrea nici el sa se afiseze cu ea, mai ales ca nu mai fac nici afaceri impreuna. Am inteles ca Victor ar fi iesit din firma pe care o aveau impreuna. Catalin nici nu a vrut sa auda si a refuzat-o discret, in felul lui elegant. Am auzit cand Botezatu i-a spus ca a gresit si ca directia ei de promovare nu este una buna, iar ca imagine s-a compromis total. El in niciun caz nu mai vrea sa isi asocieze numele cu al ei” a declarat un apropiat al desingerului care a tinut sa-si pastreze anonimatul. Contactat telefonic, Botezatu a spus ca nu doreste sa faca niciun fel de comentariu subliniind faptul ca pentru el Bianca este un capitol de mult timp incheiat.

Acum Bianca face eforturi disperate sa creeze impresia ca ar mai avea o relatie cu Victor, insa din pacate si acesta sta departe de fosta sa sotie, semn ca relatia cu ea nu ii este de bun augur nici lui.

Citeste si

Leave a Comment