Prima pagină » Iulia Vântur, catwoman pe acoperiș

Iulia Vântur, catwoman pe acoperiș

by Mirela Dinica
0 comment

Iulia Vantur este pisica pe acoperisul fierbinte intr-un pictorial special din numarul de saptamana aceasta al revistei PRO TV Magazin.

In interviul ce insoteste fotografiile, blonda isi aminteste cu drag de primul job: “Primii bani i-am castigat pe la 15 ani, din prezentari de moda. La acea vreme, nu era un job foarte bine platit, insa imi placea sa am banii mei de buzunar. Adoram, de asemenea, senzatia pe care o aveam pe podium si show-urile pentru care strabateam kilometri pe tocuri, repetand coregrafiile. Reactiile publicului faceau toti banii”.

In acelasi interviu, Iulia recunoaste ca a ajuns “pe sticla” indrumata de profesoara de teatru. “In primul an de facultate, la 19 ani, profesoara mea de teatru, doamna Mihaela Arsenescu Werner, aflase de un casting organizat la o televiziune locala pentru postul de prezentator tv. A insistat sa merg acolo si acum ii multumesc”. Vedeta marturiseste ca s-a pregatit intens pentru acest job inca de cand era de-o schioapa. “Toate jocurile mele din copilarie aveau iz artistic – organizam spectacole, pe care le si prezentam, cantam, dansam, prezentam moda, eram DJ, interpretam scenete”. Si pentru ca acum se pregateste de cel de-al XIII-lea sezon Dansez pentru tine, Iulia recunoaste ca a asteptat cu nerabdare aceasta editie.

Iulia pomeneste si de relatia speciala pe care o are cu parintii ei: “Am o relatie frumoasa cu mama, cu ambii parinti. Sunt unicul copil, asa ca legatura este foarte puternica. Parintii mei sunt singurele persoane pe care ma pot baza, in care am incredere si care stiu ca ma iubesc neconditionat.”

Intrebata de catre PRO TV Magazin cum este cand iubeste, frumoasa prezentatoare raspunde emotionata: “Iubirea e cel mai frumos cadou lasat omenirii, de aceea il pretuiesc atunci cand il primesc si il ofer din toata inima, cu bucurie. Eu ma simt mai frumoasa, mai buna, mai toleranta cand iubesc”.

Iar in finalul interviului, Iulia Vantur recunoaste ca e optimista ca va intalni cavalerul in armura stralucitoare alaturi de care isi va intemeia familia mult dorita.

 

Citeste si

Leave a Comment