Prima pagină » LUMENIS ONE  – frumusete pe baza de Lumina 

LUMENIS ONE  – frumusete pe baza de Lumina 

by Mirela Dinica
0 comment

De cate ori nu ai fost nevoita sa renunti  la  hainele tale preferate datorita pilozitatii excesive ? De cate ori nu ai fost nevoita sa folosesti trucuri cosmetice pt acoperirea imperfectiunilor cauzate de diversi factori de agresiune ?  Ma refer   la acele ”pete “provocate de soare numite pete pigmentare, la vasele de sange  sparte de la nivelul pometilor, nasului, la acnee- una dintre cele mai frecvente boli de piele, afectand  de multe ori si psihicul tau!

Michelle anti –ageing & dental clinic recomanda  epilarea definitiva , prin terapia cu laser si IPL,  LUMENIS ONE. Ce este Lumenis One?

Este un proces tehnologic avansat care combina Laser-ul cu Lumina Inalt Pulsata, avand performante de neegalat in fotointinerire, epilare definitiva, tratament pentru leziunile vasculare, cuperoze, pete pigmentare si cicatrici.

Cea mai revolutionara tehnica in domeniul infrumusetarii, existand doar 12 astfel de aparate la nivel mondial, ofera un spectru larg de energie folosit intr-o gama larga de aplicatii, oferind o combinatie superioara de putere, precizie si versatilitate. 

Care sunt beneficiile tratamentelor cu Laser si IPL?

Datorita tehnologiei inovative, Lumenis One foloseste lumina „inteligenta” a laserului pentru imbunatatirea aspectului tegumentelor. Tratamentele non-invazive sunt sigure si eficiente pentru orice pacient, indiferent de varsta sau sex.
Tehnologia IPL ofera o abordare blanda, neinvaziva a diverselor probleme cutanate cu un minim de durere sau in unele situatii chiar fara durere si fara o deteriorare a aspectului pielii. Tratamentele nu sunt urmate de intreruperea activitatii si nu produc efecte secundare.

Ce trateaza terapia cu Laser si IPL?

Unitatea celor doua tehnologii ajuta la tratarea urmatoarelor afectiuni:

– eliminarea definitiva a parului nedorit

– tratamentul hemangioamelor si a altor pete vasculare
– tratamentul cicatricilor rosii, marite de volum
– tratamentul cuperozei, venectaziilor
– tratamentul petelor cafenii produse de soare pe ten
– tratamentul tatuajelor negre, verzi sau rosii
– tratamentul fotoimbatrinirii premature a pielii.

 Nu iti mai face griji, LUMENIS ONE reda prosptimea corpului tau: RAPID, EFICIENT, NEDUREROS

Citeste si

Leave a Comment