Prima pagină » Marius Manole se pedepseste. A trecut la regimul Oshawa

Marius Manole se pedepseste. A trecut la regimul Oshawa

by Mirela Dinica
0 comment

Marius Manole a trecut serios la regim, a renuntat, de buna voie, la foie gras si tot felul de delicatese cu numar nelimitat de calorii. Doar ca dieta pe care a ales­o nu este deloc usor de tinut, ba, dimpotriva, hotarat sa­si pedepseasca pentru poftele alimentare sofisticate, actorul Teatrului National a trecut la dieta probiotica Oshawa.

George Oshawa este cel care a conceput acest regim, care dureaza timp de zece zile si in timpul caruia nu se consuma decat grau, orez, ovaz, orz, secara, mei si hrisca. Singurul condiment permis este sarea grunjoasa. Toate aceste cereale se pot consuma in orice cantitate. Aflat in prima zi de regim, Marius Manole a declarat, in timp ce manca orez in studioul emisiunii, ca este foarte bun si ca este sigur ca va rezista pe parcursul celor zece zile, mai ales ca il poate manca in orice cantitate.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type