Prima pagină » MINI personalizat de Roberto Cavalli la a 21-a ediție Life Ball de la Viena

MINI personalizat de Roberto Cavalli la a 21-a ediție Life Ball de la Viena

by Mirela Dinica
0 comment

Însuși Roberto Cavalli a condus Life Ball MINI 2013 pe covorul roz la eveniment. Admirat de zeci de mii de spectatori, Life Ball MINI 2013 by Roberto Cavalli a avut prima apariție publică pe covorul roz de la Life Ball. Cu Roberto Cavalli la volan și soția acestuia, Eva Cavalli, pe locul din dreapta, Life Ball MINI 2013 a reprezentat încheierea spectaculoasă a paradei costumelor ce a precedat începutul spectacolului din Piața Primăriei din Viena.

Designerul italian a interpretat cel mai recent model din gama MINI – al șaptelea – în stilul său deosebit de distinctiv: cu elemente aurii atât în interior, cât și la exterior, vopsea cu irizații care strălucește de la negru la maro în funcție de unghiul luminii și tradiționalele imprimeuri animal prin care acest MINI Paceman a devenit o creație Cavalli autentică. Cu câteva ore înaintea premierei, modelul MINI unicat a fost licitat pentru o sumă-record – 150.000 de euro – la gala AIDS Solidarity. Toate fondurile au fost direcționate către proiecte de luptă împotriva HIV/SIDA.

Design creativ de automobile pentru AIDS LIFE încă din 2001

De la începerea parteneriatului în 2001, 13 modele MINI unice au fost create, iar veniturile obținute din licitații – peste o jumătate de milion de euro – au fost utilizate pentru proiecte dedicate luptei împotriva SIDA. Alături de Roberto Cavalli, numeroși designeri renumiți la nivel internațional au stilizat un model MINI pentru această cauză nobilă – printre aceștia s-au numărat Dean și Dan Caten de la DSQUARED², Renzo Rosso pentru Diesel și Donatella Versace.

Ralf Schepull, director MINI Brand Communications, a fost încântat de suma strânsă în acest an pentru Life Ball MINI: „Suntem foarte fericiți că modelul MINI unicat a fost vândut cu un preț-record și astfel avem o contribuție specială la proiectele dedicate luptei împotriva HIV/SIDA. Actele caritabile sunt o parte importantă a mărcii MINI, care se bucură de o platformă deosebită prin acest parteneriat cu Life Ball”.

Sub moto-ul „1001 Nopți”, Life Ball din acest an a reunit numeroase celebrități – printre care Sir Elton John, Hilary Swank, Melanie Griffith, Barbara Eden („I Dream of Jeannie”), Carmen Electra, Bill Clinton, Anna Netrebko, Erwin Schrott și Fergie – pentru a atrage atenția mapamondului asupra pericolul pe care îl reprezintă virusul imunodeficienței și consecințele sale.

Designul Life Ball MINI 2013 by Roberto Cavalli

Fără îndoială, o primă privire aruncată unicatului Life Ball MINI 2013 dezvăluie stilul distinctiv al faimosului designer. Cavalli a scos în evidență exteriorul MINI Paceman – cel mai tânăr model al gamei MINI – cu o culoare exclusivă, disponibilă deja la propria sa flotă de automobile: o vopsea specială cu irizații, care variază între negru și maro în funcție de incidența luminii. Această vopsea spectaculoasă accentuează liniile clare ale primului Sports Activity Coupé produs de MINI și îl transformă într-un unicat foarte special. Emblema Cavalli de pe acoperișul automobilului și semnătura sa pe ușa lungă a acestui coupé nu lasă nicio urmă de îndoială asupra designerului care și-a pus amprenta inconfundabilă asupra mașinii. Logo-ul este prezent și la interior, unde tetierele și parasolarele au acest motiv elegant. Designul interior al MINI Paceman este dominat de negru, cu elemente individuale aurii – precum cusăturile decorative ale scaunelor din piele și conturul MINI Center Speedo – care conferă un aspect extravagant. Acesta este amplificat de imprimeurile animal – emblematice pentru Cavalli – de pe volanul îmbrăcat în piele și anumite instrumente.

Citeste si

Leave a Comment