Prima pagină » Monica Gabor: “Nu cunosc amănunte legate despre problemele financiare are fostului meu soț!”

Monica Gabor: “Nu cunosc amănunte legate despre problemele financiare are fostului meu soț!”

by Mirela Dinica
0 comment

In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!

Vedeta nu isi doreste sa intre in detalii care i-ar putea dauna, mai ales ca recursul pentru custodia fiicei sale este acum in plina desfasurare. Pe viitor, Monica isi doreste sa vorbeasca mai mult despre cariera ei profesionala si proiectele sale de business care sunt in plina desfasurare in America!

 “Nu cunosc amanunte legate despre problemele financiare are fostului meusot, nu mi-a impartasit aceste aspecte pentru ca nu ne facem destainuiri deacest gen de cand am ales sa o luam pe drumuri diferite. De cate ori vorbim discutia se rezuma la Irina. Deocamdata asteptrezultatul recursului pentrucustodia Irinei si las avocatii sa-si faca treaba. Declaratiile le voi face la momentul potrivit! Nu are rost acum sa ma lansez in discutii care ar putea dauna finalizarii hotararilor judecatoresti! Dupa ce se va incheia acest subiect mi-as dori sa nu mai vorbim despre trecut ci doar despre prezent. Am proiecte frumoase si ma concentrez, cu toata energia, asupra lor. Imi doresc ca Irina sa-mi fie alaturi, sa-i ofer o educatie aleasa si sa nu duca lipsa dragostei de mama. Ma bucur de faptul ca bautura Mr.Pink are succes in America si vom dezvolta acest brand care este din ce in ce mai cautat peste Ocean” a declarat  Monica Gabor.

Citeste si

Leave a Comment