Prima pagină » Pe bicicletă din Republica Moldova, pentru titlul de Supraviețuitorul!

Pe bicicletă din Republica Moldova, pentru titlul de Supraviețuitorul!

by Mirela Dinica
0 comment

Ieri, caravana Supraviețuitorul a ajuns la Iași, unde cei convinși că au ce trebuie pentru a câștiga marele titlu și premiul de 100.000 de euro au încercat să convingă că merită să ajungă într-un colț de paradis, rupt de orice contact cu lumea.

Dar ce înseamnă să ai ce trebuie? Supraviețuitorul este show-ul care aduce în același loc pasiunea, determinarea, spiritul de aventură, puterea, strategia și, mai ales, dorința de a face parte dintr-un fenomen la nivel global. Dincolo de mușchi, contează forța minții, dincolo de antrenament, importantă e strategia, dincolo de orice competiție, există show-ul suprem – Supraviețuitorul.

Iar ieșenii au arătat la preselecțiile de ieri că sunt pregătiți pentru a-și testa limitele! Un cetățean din Republica Moldova a fost surpriza preselecțiilor. Fan înrăit al show-ului fenomen Supraviețuitorul, a călătorit 102 kilometri din Republica Moldova până în Iași, pe o bicicletă veche de 25 de ani, din dorința de a avea o șansă să fie unul dintre cei 18 aventurieri.

La preselecții vin și persoane care nu cunosc show-ul, dar își doresc să își testeze limitele. „Vreau să văd ce pot eu, până la urma urmei. Vreau să demonstrez că femeile nu pot fi date la o parte. Am văzut un sezon din SUA și am avut o mare surpriză, mă așteptam să fie nevoie de mușchi, dar nu e deloc așa, trebuie inteligență și mult calcul.”, a declarat una dintre femeile venite la preselecții.

Fiecare dintre cei veniți să se înscrie la show-ul care a schimbat televiziunea în întreaga lume este încurajat de prieteni, iubiți, iubite sau familie. “Fetița mă încurajează să particip! Dacă voi fi selectată, cred că o să îi fie dor de mine, însă sunt sigură că o să fie foarte mândră de mămica ei.”, a povestit o mămică.

Caravana Supraviețuitorul are ultima oprire la Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, de la ora 10:00. PRO TV pune la bătaie un colț de paradis și marele premiu de 100.000 de euro, tot ce trebuie tu să faci e să demonstrezi că ai ce trebuie!

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type