Prima pagină » Plasmage – tratament inovator pentru blefaroplastia nechirurgicală

Plasmage – tratament inovator pentru blefaroplastia nechirurgicală

by Mirela Dinica
0 comment

Deși chirurgia estetică oferă soluții rapide atunci când vine vorba de înfrumusețare, cel mai indicat este să ai grijă de frumusețea naturală cât poți de mult. O vizită în cabinetul de estetică te poate ajuta să îți păstrezi tenul frumos și sănătos cu ajutorul intervențiilor non-invazive.

Plasmage este cea mai nouă tehnologie pentru tratamentul laxității tegumentare în special din jurul ochilor, înlocuind cu succes chirurgia tradițională. Țesutul în exces de la nivelul pleoapelor este pur și simplu sublimat și eliminat fără cicatrici sau operații chirurgicale. Recuperarea este foarte rapidă, fără complicații.

“Ne bucurăm că putem oferi pacientelor noastre acest tratament invoator, de ultimă generație. Plasma Lifting este utilizată pentru blefaroplastia ne-chirurgicală sau chirurgia minimă a pleoapelor. Plasmage poate fi, de asemenea, utilizat pentru eliminarea alunițelor, tratamentul vergeturilor, îndepărtarea excesului de piele, îndepărtarea cicatricilor keloide, tratamentul hiperpigmentării, îndepartarea cicatricilor post acnee dar și pentru tratamentul activ al acneei. Deoarece Plasmage nu atinge direct pielea, riscul complicațiilor este redus semnificativ. Tratamentele durează, de obicei, aproximativ 20-30 de minute, în funcție de zona tratată și severitatea cazului. Această nouă tehnologie ce utilizează plasma ionizată are o gamă largă de utilizări terapeutice, fiind capabilă să trateze o serie de imperfecțiuni într-un mod minim-invaziv, fără să fie nevoie de o abordare chirurgicală. Efectele pozitive ale tratamentului vor fi vizibile după prima ședință, dar cele mai bune rezultate vor fi observate după trei săptămâni. Pentru un rezultat complet, trei ședințe de tratamente sunt recomandate, efectuate fiecare la un interval de 6 săptămâni”, mărturisește dr. dermatolog Daniela Cățănaș.

Plasma Lifting  poate fi utilizată și în următoarele cazuri:

  • Refacerea pleoapelor (blefaroplastia ne-chirurgicală), incluzând tratamentul pleoapelor inferioare cât și reducerea excesului de piele a pleoapelor superioare.
  • Îndepărtarea tatuajelor.
  • Imperfecțiuni ale pielii și leziuni benigne: inclusiv negi, fibromuri, pete hiperpigmentare și pete solare.
  • Îmbunătățirea aspectului cicatricilor, inclusiv cicatrici postoperatorii, cicatrici de acnee și vergeturi.
  • Linii și riduri în jurul gurii.
  • Facelift și necklift (liftingul feței și al gâtului)
  • Acnee

Rezultatele tratamentului Plasma Lifting durează la fel de mult ca și cele obținute prin chirurgia invazivă, deoarece este mai mult decât un simplu tratament de reducere a excesului de piele, pielea lăsată este de fapt îndepărtată. Ca toate procedurile chirurgicale și estetice, efectele tratamentului cu Plasmage nu sunt permanente, deoarece nu opresc îmbătrânirea naturală.

Detalii: www.drcatanas.ro sau 0724.330.868

Citeste si

Leave a Comment