Prima pagină » Primul Congres al Numerologilor din România are loc in octombrie

Primul Congres al Numerologilor din România are loc in octombrie

by Mirela Dinica
0 comment

Primul Congres al Numerologilor din România va avea loc, sâmbătă, 19 octombrie 2019, la București, începând cu ora 11.00, în Sala Frescelor a Universității de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”. Sub coordonarea renumitului numerolog Anatol Basarab, fondatorul Asociației Numerologilor din România, cel mai important eveniment de profil al anului reunește, în premieră, specialiști și pasionați de numerologie din întreaga țară, într-un schimb de experiență relevant în domeniu.

Scopul declarat al Congresului îl constituie recunoașterea și promovarea numerologiei ca instrument de cunoaștere și de cercetare de maximă importanță în dezvoltarea personală și profesională a oamenilor.
Vor avea loc mai multe sesiuni de prezentări pe o tematică de interes major în viața oamenilor: numerologia bunăstării materiale, sociale și spirituale, ecologia psihoenergoinformațională și numerologia sănătății.
Publicul va avea ocazia să îi asculte pe cei mai reprezentativi speakeri numerologi – medici, psihologi, sociologi, ingineri, IT-iști, profesori, educatori, traineri, economiști, avocați, influenceri, reprezentanți mass-media – împărtășind din experiența lor practică și să descopere modalități concrete pentru îmbunătățirea calității vieții.
Scopul activităţii numerologilor îl reprezintă facilitarea accesului către autocunoaștere și folosirea instrumentelor specifice în cuplu, familie, carieră și viața personală a oamenilor. Pasionații din acest domeniu vor primi în cadrul Congresului un plus de informație specializată și vor putea aprofunda caracteristicile personalității omului, instrumentele pentru descoperirea capacităților și talentelor, menirea fiecărui om, potențialul psihoenergetic și psihologic și interrelația cu realitățile înconjurătoare.
Congresul include expoziții de artă plastică și orgoni, vizitarea expozițiilor permanente CED UAUIM și posibilitatea achiziționării de cărți de specialitate. Taxa de participare este de 300 de lei. Cei care doresc să se înscrie la acest eveniment sunt rugați să sune la secretariatul Congresului, la telefon 0722760652. Găsiți toate detaliile pe https://asociatianumerologilor.ro/congresulnumerologilor-editia-i/
Adresa: Str. Academiei, 18-20, sector 1, București. Accesul se va face prin strada Biserica Enei, prin intrarea numită Marele Portal, din Piața Universității.
Invitați speciali Costi Ioniță, Lidia Fecioru, Adriana Bahmuțeanu, Bianca Brad

Lucrările Primului Congres al Asociației Numerologilor – Diana Mețiu: „ O9FIINȚĂ”, Roxana Iorgulescu Bandrabur: „Boala și prototipul mental. Gânduri, sentimente, obiceiuri și rolul conștientizării acestora în regăsirea Sensului”, Emil Crihan: „Omul, eroul și destinul său”, Bogdan Ungureanu: „În stare de bunăstare”, Florina Dumitrașcu: „Numele și puterea personală”, Corina Stratulat: „Impactul numerologiei în antreprenoriat”, Klara Daniela Petrescu: „Determinant”, Adriana Colea: „Numerologie în bucătărie”
Paul Constantinescu: „2.4.9 Modul(ul) funcțional al viitorului”, Adriana Iulia Ploștinaru: „Bunăstarea, între provocare și oportunitate”, Violeta Husti: „De la Stea, la Soare, prin «19» către Lume”, Andreas A. Stavarache: „Relevarea forței numărului 27 și binecuvântările lui Dumnezeu”, Diana Roxana Rîmbu: „Împlinirea Destinului într-o lume a culorilor”
Luiza Martin: „De la Hipnoză, la numerologie”.
În ultimii ani, numărul companiilor autohtone care au apelat la servicii de consultanță numerologică – atât la nivel de angajați, cât și la nivel managerial – a crescut, iar firmele au oferit un feedback foarte încurajator privind colaborarea în acest sens și au raportat optimizarea activității de management, o mai bună motivație a angajaților și creşterea productivităţii.
Astfel, Congresul își propune să contribuie cu răspunsuri pertinente la provocările de pe piața muncii și să ofere soluții în multe departamente din companii, în special cel al Resurselor Umane. Numerologia, disciplină studiată în țări din Europa și alte continente, deschide noi perspective de sprijinire a formării tinerei generații în plenitudinea personalității ei complete. În contextul fenomenului de migrație, de pildă, un program complex de conștientizare bazat pe analiza numerologică a statisticilor oficiale va putea îmbogăți proiectele de politici sociale ale României. O bună detaliere a beneficiilor pe care le aduce studierea acestei noi direcții de cunoaștere a personalității omului ar fi de dorit să fie organizată pe scară educativă instituțională, căci amplificarea orizontului de căutare și cunoaștere științifică se branșează pe căutarea sinelui. Astfel, interrelaționarea între participanții la Congres are ca scop identificarea unor deschideri teoretice și
practice în vederea elaborării de politici educaționale și strategii sociale.
6 Cu pragmatism, 3 vino să vorbim despre, 9 transformarea, 8 lumii… a mea, a ta, a noastră.

Citeste si

Leave a Comment