Prima pagină » Scapă de cicatrici si vergeturi cu Bio-Oil

Scapă de cicatrici si vergeturi cu Bio-Oil

by Raport Monden
0 comment

A&D Pharma lansează în România uleiul Bio-Oil, un produs special creat pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor, vergeturilor şi nuanței neuniforme a pielii. Cu o istorie de 25 de ani, formula Bio-Oil este o combinaţie de extracte de plante şi vitamine suspendate într-o bază uleioasă ce nu conține oxigen sau apă, permițând astfel o conservare mai bună a vitaminelor și extractelor din plante, cât și o absorbție mai rapidă în piele.

Datorită ingredientului revoluționar PurCellin Oil™, combinația de uleiuri din plante ca rozmarinul, gălbenele, lavandă sau mușețel are o textură ușoară. Bio-Oil este un produs de îngrijire specializat în îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor vechi și noi, a nuanței neuniforme a tenului și a pielii îmbătrânite sau deshidratate. Datorită ingredientului revoluționar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid în piele.

Formula Bio-Oil este o combinaţie de extracte de plante (rozmarin, mușețel, gălbenele, lavandă) şi vitamine (A și E), suspendate într-o bază uleioasă. Uleiul, neconţinând oxigen, permite extractelor din plante şi vitaminelor să îşi menţină intacte proprietăţile benefice și active 100%, acționând complementar cu uleiurile naturale ale pielii. Pentru rezultate optime, Bio-Oil trebuie aplicat pe zona afectată de două ori pe zi, timp de minim trei luni.

Bio-Oil ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor atribuite tăieturilor, juliturilor, arsurilor minore sau intervențiilor chirurgicale. Având în vedere că fiecare individ se vindecă diferit, aspectul final al unei cicatrice va varia de la o persoană la alta, fiind influențat major de factori precum tipul de piele, locul cicatricei, tipul de rană, vârsta şi chiar starea nutriţională a respectivei persoane.

Bio-Oil contribuie la reducerea posibilităţii formării vergeturilor în timpul sarcinii, al puseurilor de creştere din adolescenţă şi al perioadelor de creștere rapidă în greutate şi ajută, deopotrivă, la îmbunătăţirea aspectului vergeturilor existente. Studiile clinice au arătat că, după primele 8 săptămâni de utilizare, 92% dintre subiecți au observat o îmbunătățire a aspectului cicatricilor și 100% o îmbunătățire a aspectului vergeturilor.

Cu o tradiție de 25 de ani pe piață, Bio-Oil este un produs care își ține promisiunile și a cărui eficiență este dovedită de cele 72 de distincții câștigate în domeniul îngrijirii pielii la nivel mondial. În acest moment, Bio-Oil este cel mai bine vândut produs pentru cicatrici și vergeturi în 18 țări, printre care Australia, Canada, Italia, Finlanda, Olanda, Noua Zeelandă, Elveția sau Marea Britanie.

Pret recomandat Bio-Oil: 53 lei

Citeste si

Leave a Comment