Home Termeni si conditii

Termeni si conditii

www.raportmonden.ro ofera acces liber, nelimitat, la conținutul editat pentru toți vizitatorii săi. Dreptul de copyright pentru toate informațiile existente pe acest site sunt deținute de www.raportmonden.ro sau de clienții săi.
Accesul neautorizat, distribuirea, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vânzarea, exploatarea (comercială sau de altă natură) a conținutului de pe www.raportmonden.ro fără permisiunea prealabilă a www.raportmonden.ro este strict interzisă.
Informațiile furnizate de www.raportmonden.ro pot fi preluate de publicațiile on-line contra unui abonament lunar sau OBLIGATORIU cu menționarea sursei, cu link direct către www.raportmonden.ro
www.raportmonden.ro  își rezervă dreptul de a stoca datele personale ale celor care vizitează portalul și care își exprimă acordul de a furniza datele personale.
Orice informații furnizate de către dumneavoastră sau adunate de www.raportmonden.ro, sau părți terte, în timpul oricărei vizite pe website, vor respecta politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.
www.raportmonden.ro își rezervă dreptul de a vă suspenda calitatea de membru al portalului și accesul la orice conținut, servicii, produse digitale, în cazul în care ați furnizat informați false, care induc în eroare sau aduc prejudicii unei terțe părți.
Utilizatorii sunt singurii responsabili de conținutul propriu generat pe site și de interacțiunea cu ceilalți membri ai comunității. Pentru orice conflict între membrii portalului, www.raportmonden.ro nu își asumă responsabilitatea de a modera, iar membrii vor fi avertizați de către administratorii website-ului.
www.raportmonden.ro își rezervă dreptul de a modifica periodic Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.
De fiecare dată când utilizați www.raportmonden.ro se consideră ca sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare și cu modificările ulterioare.
Este strict interzis să folosiți sau să contactați raportmonden.ro în scopul distrugerii sau alterării portalului, a conținutului sau securității acestuia sau pentru a discredita sau hărțui www.raportmonden.ro sau pe clienții săi, produsele, serviciile și angajații acestora. Nici un email nesolicitat nu poate fi trimis către acest site sau prin acest site.

În cazul în care apreciați  că un material de pe www.raportmonden.ro încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa redactie@raportmonden.ro pentru detalii, astfel încât să putem lua o decizie în cunoștință de cauză.
Folosirea www.raportmonden.ro se face sub autoritatea acestor reguli în Termenii și Condițiile enunțate mai sus, pe care fiecare utilizator le acceptă.

Leave a Comment