Home ACTUALITATE Romania, te iubesc! primul loc in topul audientelor despre marea defirsare din muntii Bucegi

Romania, te iubesc! primul loc in topul audientelor despre marea defirsare din muntii Bucegi

by Mirela Dinica
0 comment

Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV, le-a prezentat telespectatorilor neregulile din munții Bucegi și cum persoanele influente din zonă sacrifică frumusețile naturale pentru profit.

Afaceri care distrug natura, daune produse de lăcomie, cum s-a schimbat peisajul zonei după ce munții au intrat în posesia unor oameni care monetizează frumusețile naturale, sunt doar câteva dintre aspectele atinse de Anca în ancheta sa.

Ediția de duminică România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărită, în medie, la nivel național, de peste un milion de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating de 6.2 și o cotă de piață de 18.3%, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut rezultate de două ori mai mici: 3.1 puncte de rating și 9% share.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, va continua arheologia corupției din Onești, în partea a doua a materialului, care pune accent pe decăderea unui oraș cândva prosper. Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Citeste si

Leave a Comment