Home STIL DE VIATAMODA Meli Melo Paris lanseaza colecția de toamnă-iarnă 2016 „Le Voyage”

Meli Melo Paris lanseaza colecția de toamnă-iarnă 2016 „Le Voyage”

by Mirela Dinica
0 comment

“Le Voyage” oferă toate ingredientele pentru o călătorie cu stil, oricare ar fi destinația aleasă. Orice ai alege să porți, accesoriile și bijuteriile din noua colecție sunt gata să te însoțească.

Bijuteriile cu detalii metalice sub formă de bănuți, franjuri sau pene și gențile cu franjuri și aplicații cu ciucuri și imprimeuri hippie, reprezintă tabloul perfect pentru o colecție dedicată spiritului liber, celor cu bagajele mereu pregătite pentru o noua experiență.

Meli Melo Le Voyage FW '16 (3)

Prima parte a călătoriei sezonului va începe la în luna august, prin lansarea colecției „Voyage de Luxe”, urmată de o călătorie în lumea accesoriilor retro, prin intermediul colecției de la început de septembrie, „Retro Voyage”.

inele 24.99 lei

Și pentru că ne vom apropia de lunile în care plănuim noi vacanțe și escapade, pentru începutul de iarnă, călătoria va continua cu „Voyage Nomade”, de la jumătatea lunii octombrie. Destinația, dupa lungul drum printre stiluri și experiențe noi, o reprezintă lansarea colecției de sărbătoare, prin eleganța și misterul accesoriilor din tabloul petrecerilor de final de an, printr-o colecție intitulată „Voyage Royale”, planificată pentru jumătatea lui noiembrie.

Colecțiile vor fi disponibile în magazinele Meli Melo – Paris, dar și online, pe www.melimelo.ro.Meli Melo Le Voyage FW '16 (2)

Citeste si

Leave a Comment