Prima pagină » Patricia de la Amadeus, acoperită de fire cu electrozi pentru a avea un corp perfect

Patricia de la Amadeus, acoperită de fire cu electrozi pentru a avea un corp perfect

by Mirela Dinica
0 comment

Patricia Cimpoiașu, artista din trupa Amadeus, este renumită pentru talentul său muzical, dar și pentru frumusețea și silueta ei impecabilă. Tânăra de 27 de ani face sport, este atentă să nu exagereze cu dulciurile și cu mâncărurile nesănătoase, iar, din când în când, apelează la câteva tratamente de ultimă generație, cu detalii realizate chiar în parteneriat cu cercetătorii de la NASA, care o ajută să aibă o siluetă perfectă și un ten radiant.

Printre aceste tratamente se află și unul desprins parcă din filmele SF. Este vorba de Ultratone Dreamshaper, ce presupune aplicarea pe față sau pe corp a unor fire cu electrozi care stimulează musculatura și acționează exact în zonele unde se doresc rezultatele, simultan asupra zonelor vizate (abdomen, șolduri, fese, coapse, talie), oferind rezultate vizibile după numai 30 de minute.

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette-3

Artista face acest tip de tratament, între ședințele de sport, la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette. Mai exact, după ce i se calculează exact tratamentele de care are nevoie, pe baza datelor morfologice introduse în aparat, i se aplică, mai întâi pe față, și apoi, în altă ședință, pe corp, fire cu electrozi ce au rolul de a acționa exact în zonele dorite comprimând astfel, într-un singur tratament, un număr impresionant de terapii (anti-ageing, cavitație, antirid, detoxifiere, drenaj limfatic, lifting, fermitate, tonifiere, remodelare etc).

patricia-cimpoiasu-tratament-ultratone-dreamshaper-silhouette

“Este un aparat, ca în filmele SF, în care se introduc informațiile despre situația ta fizică actuală și despre ce anume îți dorești să obții. De exemplu: înălțimea, greutatea, predispoziția către activitatea fizică (dacă fac sport și cât de des). Apoi, se introduc, ca într-o matrice, obiectivele de înfrumusețare dorite, ca de exemplu, slăbit, fermitate, lifting, reîntinerire pielii, etc. Sistemul reține toate aceste date și calculează exact tratamentele de care ai nevoie pentru a atinge targetul dorit (din cele 57 de programe disponibile). În cazul meu, au fost nevoie de 8 ședințe diverse care, îmbinate, au făcut să scap de tot ce s-a depus pe abdomen, coapse și picioare. Apoi, pe față, pentru a avea conturul mai ferm și trăsăturile mai bine evidențiate.  Pad-urile care se aplică pe piele sunt moi și flexibile, și sunt dezvoltate, am înteles, în parteneriat cu cercetătorii de la NASA. Pari ca un cyborg cu toate acele fire atașate de piele, însă este foarte eficient și vezi rezultatele imediat”, declară Patricia Cimpoiașu.

Și alte vedete din showbiz au urmat tratamentul Ultratone Dreamshaper, precum Carmen Brumă sau Cătălin Botezatu, iar la Hollywood acesta este unul din cele preferate de Madonna și Gwyneth Paltrow.

Citeste si

Leave a Comment