Home ACTUALITATE Soul dining – un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu

Soul dining – un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu

by Mirela Dinica
0 comment

Într-un cadru festiv, alături de personalități din showbiz, reprezentanți din mass-media, clienți și parteneri, restaurantul Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat intr-o frumoasa zi de toamna un nou concept – soul dining – transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile şi emoție.

Pasionații de gastronomie au savurat o selecție rafinată de canapé-uri și au asistat la un demo plating – crème brulée cu pere și sparanghel – realizat live de Chef Cezar Munteanu.

 Soul dining se traduce prin plăcerea de a găti şi reprezintă un mesaj pe care îl transmit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Este un nou concept pe piața din România care se diferentiază prin creativitate, pasiune, emoție transmisă și prin ingrediente alese cu multă grijă. Un concept născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor.

eveniment-lansare-oficiala-cezanne

Dincolo de ușile bucătăriei veți găsi oameni dedicați, pe care i-am învățat să ofere know-how celor aflați la început de drum, așa cum și alții au împărțit cu mine tainele bucătăriei și bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor.

Gătim cu inspirație, cu zâmbet și responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tău destin”,“Sărbătorile sunt pentru toți”, dar și susținerea altor proiecte sociale au venit din dorința de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi, a declarat Chef Cezar Munteanu.

la-cezanne

Preparatele gourmet au fost însoțite de bogăția aromelor din vinurile Cramei Oprișor și maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversațiile dimineții.  

Situat în Piata Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul  își așteaptă oaspeții cu o atmosferă ce invăluie în artă, prin șemineul impunător sculptat de Constantin Brancuși şi reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.  

Citeste si

Leave a Comment