Home ACTUALITATE 25.000 de lei donati micuților din Spitalul Marie Curie

25.000 de lei donati micuților din Spitalul Marie Curie

by Mirela Dinica
0 comment

În perioada 16 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, Sun Plaza Shopping Center, în parteneriat cu Fundația HOSPICE Casa Speranței, a adus zâmbete pe chipurile copiilor de la spitalul Marie Curie din București. Zeci de micuți au fost încântați de spectacolul de colinde oferit din inimă, în prima zi a campaniei de către tenorul Vlad Miriță si baritonul Iordache Basalic, și inveseliti de trucurile hazlii ale Magicianului Teo.

În plus, Sun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru îngrijirea copiilor internați la „Marie Curie”, dar și pentru ca timpul petrecut de aceștia și de părinții lor în spital să treacă mai ușor: scutece și cereale, pijamale, cărți de povești, păpuși, pachete Lego, jucării de pluș, cărți de colorat, dar și pixuri și creioane colorate.

Campania „Împreună dăruim aripi de bucurie” a continuat timp de o lună si jumătate în cadrul Sun Plaza, unde a fost amenajat un spatiu special pentru donații în bani. Astfel, persoanele care au fost impresionate de povestea micuților de la spitalul Marie Curie au putut susține inițiativa umanitară și afla mai multe informații despre secțiile spitalului și despre modul în care se pot implica.

Alături de Sun Plaza și Fundația HOSPICE Casa Speranței, au dăruit aripi de bucurie alte cateva mii de oameni călăuziți de dorința nobilă  de a aduce zâmbete și speranță pe chipurile micuților pacienți. Ca urmarea a acestui parteneriat, în perioada 18 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, a fost donată suma totală de 25,000 de lei, sumă care acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire la copiii internați în Spitalul Marie Curie din Capitală, efectuate de personalul HOSPICE

Citeste si

Leave a Comment