Home STIL DE VIATASANATATE 8 super-alimente pentru detoxifierea de vara

8 super-alimente pentru detoxifierea de vara

by Mirela Dinica
0 comment

Vara este un moment minunat pentru detoxifierea organismului deoarece fructele si legumele proaspete, care usureaza acest proces, pot fi gasite pretutindeni. Desi este foarte importanta pentru organism, dieta de detoxifiere este adoptata de aproximativ 40% din populatie.

„Atunci cand este cald, este mai usor pentru corp sa fie intr-un proces de detoxifiere. Acesta este un proces natural, dupa care ne simtim mai sanatosi si mai energizati. Sucul DETOX Bio – RABENHORSTeste un produs care tine cont de detoxifierea stiintifica si este 100% natural, continand numai fructe. Datorita fructelor provenite din culturi agricole ecologice, struguri rosii, banane, mere, afine, merisor, acerola, mar, soc, etc., acest suc este hranitor si contine un complex de vitamine si minerale necesare organismului”, afirma cercet. dr. Horatiu Albu, master in bologia moleculara.

1. Pepenele este principalul fruct de vara care detoxifica organismul.

Contine cantitati mari de citrulina. Acest lucru ajuta la crearea argininei care elimina amoniacul si alte toxine din organism.

Este bogat in fibre dietetice. Acest lucru ajuta la mentinerea colonului curat, ajutandu-va sa va curatati corpul.

Contine glutation care ajuta la imbunatatirea functiei hepatice. Glutationul este cel mai puternic agent antioxidant si detoxifiant al organismului.

O buna sursa de potasiu. Potasiul echilibreaza cantitatile mari de sodiu in dietele noastre care va sprijina rinichii si este excelent pentru curatarea lor.

Reduce inflamatia. Mai putine inflamatii inseamna o incarcare toxica mai scazuta in organism.

2. Castravetii ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Continutul ridicat de apa din castraveti va face sa va miscati sistemul urinar. O jumatate de cana de castravete feliat are doar 8 calorii. Acesta este foarte alcalin, o parte importanta a mentinerii unei diete echilibrate.

„Alaturi de mesele alcatuite din legume sanatoase, precum castravetele, Sucul DETOX Bio – RABENHORST reprezinta alegerea perfecta, atunci cand vine vorba de o gustare sanatoasa in timpul detoxifierii si nu numai”, completeaza specialistul.

3. Lamaile sunt prietenele ficatului.

Lamaie alcalizeaza organismul. Acest lucru ajuta la restabilirea echilibrului pH-ului corpului. Ficatul iubeste lamaile. Acest fruct este un stimulent minunat pentru ficat si este un dizolvator al acidului uric si al altor otravuri. Lamaile ajuta la curatarea rinichilor.

„Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea, la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor si dintilor. De asemenea, ajuta la normalizarea metabolismul energetic si la functionarea normala a sistemului nervos, mentine sanatatea psihica, ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Aceste efecte sunt accentuate de Sucul DETOX Bio – RABENHORST datorita continutul mare de Vitamina C”, explica cercet. dr. Horatiu Albu.

4. Afinele sunt unele dintre cele ami vindecatoare alimente

S-a constatat ca reduc inflamatia, au proprietati antivirale si ajuta la blocarea toxinelor de la trecerea barierei hemato-encefalice care face accesul catre creier creier. Afinele contin Vitamina C, un element care ajuta in procesul de detoxifiere.1. Afinele sunt unele dintre cele mai vindecatoare alimente

„Obtinut prin presarea la rece a fructelor de pe culturi bio, Sucul DETOX Bio – RABENHORSTeste eficient pentru sanatatea organismului, nu are adaos de zahar, apa, concentrate, conservanti sau coloranti si nu prezinta alergeni”, spune specialistul.

5. Zmeura are un continut scazut de calorii.

Indicele glicemic al zmeurei este de 3 ori mai mic decat al altor fructe, ceea ce inseamna ca este o hrana cu continut scazut de glucoza. Acestea echilibreaza zaharul din sange si pot fi introduse foarte bine in dieta de detoxifiere.

6. Spanacul alcalinizeaza corpul si ajuta la mentinerea echilibrului.

Spanacul este un complex de antioxidanti si anti-inflamatori. Celulele daunatoare produc efecte negative care creeaza inflamatii ce pot duce la obezitate. Spanacul echilibreaza organismul si este foarte sanatos, de aceea trebuie introdus in dieta de detoxifiere.

7. Frunzele de menta sunt excelente pentru vara.

Acestea va vor ajuta sa digerati mai eficient mancarea. Menta imbunatateste functionarea fierii, ajuta vezica biliara, intestinul subtire, iar organismul are nevoie de o curatare a acestor componente importante pentru detoxifiere.

8. Semintele de in au un echilibru de acizi grasi omega 3 si 6 care reduc inflamatia.

Avand un continut atat de fibre solubile, cat si insolubile, semintele de in ajuta la stabilizarea zaharului din sange si promoveaza buna functionare a intestinelor. De aceea, detoxifierea se va produce mai eficient si mai repede.

Citeste si

Leave a Comment