Prima pagină » Accidentări foarte grave la “Dansez pentru tine”: Monica Davidescu se retrage, iar Pavel Stratan a fost înlocuit la rock’n’roll

Accidentări foarte grave la “Dansez pentru tine”: Monica Davidescu se retrage, iar Pavel Stratan a fost înlocuit la rock’n’roll

by Mirela Dinica
0 comment

Ghinioanele s-au tinut lant pentru mai multi participanti ai show-ului “Dansez pentru tine”, insa de departe Monica Davidescu a trait cel mai nefast moment. In timpul repetitiilor in platou pentru dansul in ploaie, intr-o singura secunda viata Monicai si a lui George, partenerul ei, s-a dat peste cap.

George s-a dezechilibrat si a cazut peste cea care lupta alaturi de el in ringul visurilor, iar acum Monica Davidescu este grav ranita la ambele picioare, fiind nevoita sa se retraga din competitie. De disperare, au simtit ca a cazut cerul peste ei, dar solutia gasita pe ultima suta de metri s-a dovedit a fi una salvatoare pentru George, care a scapat de duel. Oana Dedeu, fosta concurenta a emisiunii si actuala membra a baletului, a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a invata coregrafia si a se ridica la nivelul Monicai. Din cabina, actrita le-a urmarit evolutia cu sufletul la gura, le-a tinut pumnii si s-a bucurat ori de cate ori le-a iesit o priza impecabil. Frumoasa actrita chiar si-a adunat toata energia si a fost alaturi de ei atunci cand juratii le-au dat notele dupa dansul in ploaie.

Daca George, sustinut de Oana, a reusit sa nu intre la duel, nu la fel de norocoasa a fost Andreea, partenera lui Pavel Stratan. Cu doar cateva minute inainte de emisiune, Pavel si-a dat seama ca durerile sunt atat de insuportabile incat nu i-ar permite sa duca rock’n’roll-ul la bun sfarsit, iar Dima, membru al baletului emisiunii, a fost cel care a dansat cu Andreea.

Trup si suflet alaturi de ei, Caprioara i-a explicat coregrafia chiar in fata publicului aflat in platoul emisiunii, iar in timp ce ei dansau i-a reamintit pas cu pas tanarului ce are de facut. Desi Dima s-a descurcat de minune, avand in vedere timpul scurt pe care l-a avut pentru a se pregati, Andreea a intrat la duel. Nici pentru Bianca Dragusanu si Carol Soldea seara nu a fost una foarte buna. Cu toate ca a declarat ca s-a indragostit de dans, in ciuda faptului ca ii este atat de greu, Bianca nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor juriului, iar ea si Carol sunt cea de-a doua echipa condamnata la duel. “Am depus efort fizic pana mi-au dat lacrimile”, a recunoscut Bianca, insa dansul lor in ploaie nu a convins juriul. “Mi s-a parut un dans chinuit”, a fost de parere Emilia Popescu, iar Mihai Petre a plusat: “Am vazut o lupta, n-am vazut un dans”.

Citeste si

Leave a Comment