Home ACTUALITATE Actrița Maria Teslaru intră în echipa reality-telenovelei de la Prima TV

Actrița Maria Teslaru intră în echipa reality-telenovelei de la Prima TV

by Mirela Dinica
1 comment

Încă o actriță profesionistă se alătură echipei “Iubirilor secrete”! Din toamnă, fanii serialului o pot vedea pe Maria Teslaru într-un rol inedit, cu un nume pe măsura personajului interpretat: .

 “Cometa este o femeie înțeleaptă și plină de viață. Este imaginea unei femei din orașul meu natal. Era credincioasă, iubea viața și oamenii”, spune Maria.  “Jocul alături de colegii mei de la Iubiri secrete, în mare parte amatori, reprezintă o experiență inedită. Sunt persoane foarte talentate, care pot învăța din profesionalismul meu, la fel cum și eu pot învăța din spontaneitatea și modul în care ei transpun pe ecran propria experiență de viață”, a spus actrița. Licențiată I.A.T.C, clasa maestrului Octavian Cotescu, Maria Teslaru joacă în prezent la Teatrul Național, unde s-a remarcat de-a lungul timpului în piese precum “Trilogia greacă”, “Burghezul Gentilom” și “Năluca”. Serialul “Iubiri secrete” are în distribuție atât interpreți amatori, cât și actori profesioniști, precum Mircea Drîmbăreanu, pe care bucureștenii îl pot vedea pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, Alin Brancu, colaborator al Teatrului InDArt, sau Eugenia Șerban, recent cooptată pentru noul sezon al reality-telenovelei de la Prima TV.

Citeste si

1 comment

cojocaru 29 martie 2016 - 1:33 PM

O” actrita ” daca o pot numi astfel , cu un caracter INDOIELNIC ,,,, mi-e rusine sa descriu circul pe care l-a facu azi pe strada ,,, ca sa nu mai spun ca este o seferita care sigur si-a luat permisul la Pitesti.
GROAZNICA,,,GROAZNICA GROAZNICA ,MAHALAGIOAICA, o femeie de ultima speta , si un vocbular de TIGANCA de RAHOVA…

Reply

Leave a Comment