Home VEDETEEVENIMENT Actrita Sabina Lisievici a primit un Oscar de ziua ei!

Actrita Sabina Lisievici a primit un Oscar de ziua ei!

by Mirela Dinica
0 comment

Actrita Sabina Lisievici a împlinit pe 29 August, frumoasa vârsta de 30 de ani! Și pentru ca și-a dorit extrem de mult sa aibă o zi de naștere specială, de care sa își aducă aminte peste ani, Sabina a organizat o ședința foto pana la cele mai mici detalii.

Frumoasa Actrita a fost surprinsă de ziua ei cu un cadou inedit, o statuie Oscar! Cofetăria Armand i-a pregătit Sabinei un tort demn de Hollywood. Tortul a avut o rola de film cu pozele Sabinei, o clapeta de filmare și o statuie Oscar in mărime naturală! Desigur după ședința foto, toată echipa de productie s-a bucurat de surpriza dulce a Sabinei.

“Pentru mine aceasta zi a fost cu totul și cu totul specială! Trei saptamani a durat sa organizez aceasta ședința foto! Am vrut o locație deosebita, și nu m-am lăsat pana nu am găsit-o! Maroon Restaurant Cafe a fost locul perfect! Și pentru ca iubesc baloanele am vrut sa am cât mai multe de ziua mea! M-au ajutat prietenii mei de la Atelierul de Evenimente care fac lucrurile sa se întâmple de pe o zi pe alta! Desigur cea mai mare și cea mai frumoasa surpiza a venit din partea celor de la Cofetăria Armand care mi-au pregătit un suuuper tort! Îmi pare rău ca nu am putut păstra statuia Oscar!!!! A fost efectiv devorata de echipa de filmare!!!!! “, a declarat Sabina Lisievici.

Frumoasa actrita a trecut însă și prin niste emoții greu de imaginat! In dimineața zilei dedicata shootingului, fotograful a avut o problema personală și i-a transmis Sabinei ca nu mai poate ajunge!

Panica totala, am zis ca mor! Efectiv nu știam ce sa fac și pe cine sa sun!! Era ora 9:30, eu eram la coafor și știam ca la ora 12:00 trebuie sa fiu gata cu tot ce inseamna hair și make-up. Dar ce shooting fără fotograf. După câteva telefoane, am reușit sa găsesc un alt fotograf disponbil și sa ma liniștesc! Intr-un final totul a ieșit exact așa cum mi-am dorit! “, a povestit actrita.

Sabina Lisievici este actrita, designer si poet. Pana la vârsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la vârsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La vârsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stănescu pentru întreaga carieră. In 2019 a urmat o carte de poezii, “Arde-ma in versuri”. A plecat in America unde a urmat Cursurile școlii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat in 3 filme de succes, printre care “Back 2 Back”, alături de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky și mulți alții. A făcut parte din distribuția serialului românesc „Iubiri secrete”, alături de Eugenia Şerban, Mircea Dumbăreanu. Tot in America a jucat în “I am not for sale”– film de lungmetraj și cinema și “Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea și regizat de către regizorul  nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, în care a avut rol principal.

Citeste si

Leave a Comment