Prima pagină » Ada Nicole lansează piesa „Hai Hui”

Ada Nicole lansează piesa „Hai Hui”

by Mirela Dinica
0 comment

În peisajul muzical autohton și-a făcut apariția o nouă tânără cu o voce cool și un look fresh. Ada Nicole are 22 de ani, e din București și este pasionată de muzică încă din copilărie.

După câteva lecții de canto și câteva colaborări nereușite, i-a cunoscut pe Daniel Alexandrescu de la K1 și Stevie Bass, cei care i-au compus și melodia de debut promovata de K1 Production. „Hai Hui” este o piesă de vară, pe care să o asculți în orice moment al zilei. Aceasta te prinde imediat iar vocea Adei Nicole este cu adevărat specială”, au declarat cei doi compozitori. Ada Nicole spune că i se potrivește piesa și poate pentru că este o tânără mai specială, noncoformistă. „Îmi plac cursele de mașini, motoare și sporturile extreme. Am avut multe accidente din această cauză, însă sunt OK. Pot spune că sunt o tipă „Hai Hui”, care caută mereu ceva nou, ceva cool. Pentru mine și muzica este o adevărată încercare, însă îmi place foarte mult ce fac și nu o să mă plictisesc niciodată”. Vă invităm și pe voi să ascultați piesa „Hai Hui” în continuare.  

http://www.youtube.com/watch?v=Ys7a6d0zO-w&feature=youtube_gdata_player

 

 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type