Home VEDETEINEDIT Adela Popescu si Radu Valcan, vacanta ca in filme la New York

Adela Popescu si Radu Valcan, vacanta ca in filme la New York

by Raport Monden
0 comment

Adela Popescu si Radu Valcan au petrecut o vacanta ca in filme la New York: plimbari lungi pe celebrele Fifth Avenue si Broadway, aventuri in Soho sau Bronx, jogging prin Central Park si o cina scoasa parca din “Sex and The  City”. 

Zilele de vacanta din New York au fost ca in povesti, insa nu suficiente: “Am vizitat celebrele strazi Fifth Avenue, Broadway – care au farmecul lor prin felul in care arata zgarie norii, prin oamenii care umplu strazile, prin energia deosebita –cartierul Soho, partea mai europeana a New York-ului si West Village, o zona cu foarte multe restaurante cochete si oameni veniti la studio. Am fost la un restaurant din New York unde am descoperit cate ceva din lifestyle-ul din “Sex and the City” si m-a impresionat foarte tare si o cafenea construita pe o platforma, la baza podului Brooklyn, de unde se vedea superb tot Manhattan-ul. Am prins o parada a portoricanilor si tot Fifth Avenue s-a umplut de care alegorice si dansuri caracteristice”, spune Adela Popescu.

“Am stat 10 zile, nu suficient de mult pe cat am fi dorit. Pe langa obiectivele turistice clasice am incercat sa luam contact si cu partea mai putin cunoscuta si anume Bronx, Brooklyn, Washington Heights, nu am ratat celebrele stradute din cartierul Soho”, povesteste Radu Valcan.

Cei doi s-au adaptat stilului de viata newyorkez si au inceput fiecare zi de vacanta facand jogging in Central Park: “Radu este un impatimit al alergatului in parc, astfel ca nu avut cum sa ratam jogging-ul in Central Park, asa cum fac toti newyorkezii. Incredibil cati oameni alearga… Central Park e mai ceva ca in filme! In fiecare dimineata zici ca e maraton, atatia oameni sunt care fac sport”, povesteste Adela Popescu.

Pasionati de bucataria asiatica, Adela si Radu au fost incantati sa gaseasca restaurante specifice in toate zonele din New York: “Pentru ca ne place foarte mult mancarea asiatica, am cautat astfel de locuri si am gasit din plin. Restaurantele vietnameze si thailandeze erau la tot pasul”, adauga Radu.

 

Citeste si

Leave a Comment