Home VEDETEMONDEN Adela Popescu, vacanță romantică la Paris cu iubitul

Adela Popescu, vacanță romantică la Paris cu iubitul

by Mirela Dinica
0 comment

Adela Popescu si-a sarbatorit ziua de nastere la Paris, un cadou surpriza oferit de iubitul ei, Radu Valcan, pe platourile de filmare de la “Pariu cu viata”, insa a aflat care este destinatia de vacanta abia cand a ajuns la aeroport.

“Vacanta a pornit foarte frumos. Desi nu sunt o mare fana a surprizelor, recunosc ca cele 4 zile la Paris au fost tot ce imi puteam dori mai mult de ziua mea. Nu ne-am stabilit obiective, insa in plimbarile noastre interminabile am ajuns la Catedrala Notre Dame, Turnul Eiffel, Bazilica Sacré-Cœur… cateva vintage-uri celebre in Paris, insa farmecul adevarat il au pentru mine micile popasuri la braseriile de pe stradutele pariziene”, spune Adela Popescu.

“Adela a aflat in ultimul moment ca plecam la Paris pentru ca a fost o surpriza de ziua ei. Am vizitat cateva puncte mai importante din Paris : Turnul Eiffel, Bazilica Sacré-Cœur, Catedrala Notre Dame si ne-am plimbat pe Champs-Élysées. Din fericire a si plouat usor, ceea ce a dat un farmec aparte zilelor petrecute la Paris. Mi-au placut stradutele pariziene foarte tare, au un aer aparte. A fost prima oara cand am mers la Paris si a fost cum ma asteptam, chiar mai mult de atat, extraordinar de frumos, chiar daca pentru mine vacanta ideala inseamna sa pleci la multi km distanta de Romania. De ziua Adelei am iesit am iesit sa mancam intr-un restaurant recomandat de un prieten,i unde a fost foarte frumos. Nu am urcat pe Turnul  Eiffel pentru ca era foarte multe lume care astepta asa ca l-am admirat de jos”, povesteste Radu Valcan.

Saptamana trecuta a fost una plina pentru cei doi. Dupa 4 zile petrecute in capital Frantei, Adela si Radu s-au intors in Romania vineri unde aveau filmari pentru serialul “Pariu cu viata”, pentru ca sambata sa decoleze spre Milano, acolo unde Adela avea concert cu Dj Project. Cu aceasta ocazie, Adela si Radu au vizitat si Domul din Milano.

 

Citeste si

Leave a Comment