Home VEDETEEXCLUSIV Adelina Pestrițu a scăpat de durerile de spate

Adelina Pestrițu a scăpat de durerile de spate

by Mirela Dinica
0 comment

Petrece foarte mult timp în mașină, la filmări sau la ședințe foto îndelungate, iar când se relaxează stă aplecată asupra telefonului, asupra unei cărți, gătind sau jucându-se cu Nobby, cățelușa ei. Aceste obiceiuri i-au provocat, în timp, Adelinei Pestrițu dureri de spate greu de suportat. Pacient disciplinat însă, frumoasa vedetă și-a tratat problemele coloanei vertebrale la clinica Bio Ortoclinic și, în prezent, continuă terapiile pentru întărirea musculaturii spatelui.

”Adelina a venit cu rahialgii cauzate de contracturi musculare puternice, din cauza unor poziții vicioase, fixe, a condusului și a folosirii îndelungate a telefonului. A făcut mai multe ședințe de mobilizare și fizioterapie (ultrasunete, stimulare electrică transcutanată), iar acum se simte mult mai bine. Cu toate acestea, chiar dacă a scăpat de durerile de spate, nu a renunțat complet la tratamente și le va continua cu terapia David, menită să întărească musculatura paravertebrală, care are un rol important în susținerea coloanei”, a explicat dr. Ion Manea, specialistul Bio Ortoclinic.

Adelina este pacient-model, vine cu conștiinciozitate la ședințele de tratament, ascultă sfaturile medicilor și observă atent toate reacțiile propriului corp la tratamente. ”Am multe filmări la care trebuie să stau în picioare ore în șir și ședințe foto de fashion care implică poziții ale corpului uneori greu de executat și de menținut pentru mai multe cadre. În plus, stau foarte mult timp cu telefonul în mână, pentru a posta pe paginile de Facebook și Instagram, pentru a realiza conținut interesant pe revista mea online www.edamagazine.ro, pentru a-mi ține la curent prietenii virtuali cu sfaturi, recomandări și cu imagini fabuloase din călătorii, pe contul de Instagram Travel_with_adelina. Mi s-a întâmplat de mai multe ori ca acasă să mă ghemuiesc în fotoliu sau pe canapea și să petrec așa ore întregi, pe internet sau lucrând. Acum sunt mult mai atentă la felul în care stau, pentru a nu-mi mai traumatiza coloana”, ne-a declarat Adelina Pestrițu.

Citeste si

Leave a Comment