Prima pagină » Adidas a lansat mingea oficiala pentru finala UEFA Champions League 2013

Adidas a lansat mingea oficiala pentru finala UEFA Champions League 2013

by Mirela Dinica
0 comment

Adidas a prezentat mingea oficiala pentru finala UEFA Champions League 2013, care va avea loc pe 25 mai, pe Stadionul Wembley – adidas Finale Wembley.

Adidas Finale Wembley celebreaza finalele UEFA Champions League care s-au desfasurat pe Stadionul Wembley, numit si Casa Fotbalului, in ultimii 50 de ani. Wembley a vazut, pe parcursul acestor ani, unele dintre cele mai mari echipe din istorie luptand pentru trofeu: AC Milan in `63, Manchester United in `78, Ajax in `71, Liverpool in `78 si Barcelona in `92 si, din nou, in 2011.

Toate aceste momente memorabile sunt evidentiate in designul adidas Finale Wembley. „adidas a creat o minge care celebreaza finalele jucate pe Wembley. La randul sau, acest stadion reprezinta un tribut pentru finalistii din acest sezon si un compliment pentru ceea ce va fi, cu siguranta, o finala de neuitat”, spune Claus Peter-Mayer, adidas Vice President of Global Sports Marketing Footbal.

Noua minge a fost creata astfel incat sa asigure aderenta optima la punctul de impact si ofera o suprafata unitara si, ca atare, un zbor precis al balonului.  

Adidas are o istorie bogata in dezvoltarea mingilor pentru competitii importante, fiind furnizorul oficial UEFA si FIFA inca din anul 1970 . Adidas Finale Wembley este mingea oficiala adidas pentru UEFA Champions League cu numarul 20 si va fi folosita pe teren incepand cu 12 februarie.  

Citeste si

Leave a Comment