Home STIL DE VIATAMODA Adidas Originals prezintă colecția de toamnă-iarnă 2012, creată de Jeremy Scott

Adidas Originals prezintă colecția de toamnă-iarnă 2012, creată de Jeremy Scott

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru colecția Adidas Originals de toamnă-iarnă 2012, Jeremy Scott prezintă o viziune eclectică și premium asupra modei anilor `90. Designerul combină elemente din natură cu tehnologia, flori și imprimeuri animale, precum și o nouă interpretare a ursuleților de plus și a imprimeurilor cu tastaturi de calculator.

Culorile vibrante descriu întreaga colecție, iar binecunoscutele aripi ale lui Scott sunt acum integrate în ghetele pentru femei, cu un design de fluture. Jeremy Scott și-a adaptat viziunea unică pentru adidas și folosește simboluri, grafică și culori puternice. Elementele florale și imprimeurile animale pot fi regăsite pe piesele vestimentare, de la bluze, hanorace, pantaloni și până la pantofi. Piesele de rezistență ale acestei colecții sunt accesorizate cu ursuleți de pluș: pantalonii JS cu bretele, hanoracul pentru femei și pantofii sport, care au și imprimeu floral. Ca o alta sursă de inspirație, designerul a integrat și elemente de tehnologie în anumite piese ale colecției, prezentând imprimeuri cu tastaturi de calculator pe pantaloni și pe rochii. La capitolul încălțăminte, Scott a adaptat celebrele simboluri ce îl caracterizează și a introdus și modele neașteptate. Aripile Jeremy Scott sunt disponibile în materiale și culori noi, iar ghetele pentru femei sunt accesorizate cu aripi de fluture. De asemenea, câteva dintre modele sunt o reinterpretare a binecunoscutului pantof Superstar 80s, cu talpă de cauciuc zimțată, iar modelele pentru femei se bazează pe siluetele clasicilor pantofi de alergare.

Colecția conține piese vestimentare și de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Prețurile pentru piesele vestimentare variază de la 176 lei la 5.200lei. Pentru încălțăminte, prețurile variaza între 348lei și 1.320lei.  În România, colecția de toamnă-iarnă 2012 adidas Originals de Jeremy Scott va fi disponibilă în curând, exclusiv în magazinul Sport Couture, partener adidas.

Citeste si

Leave a Comment