Home SPORT Adidas – noi design-uri pentru mingile oficiale ale noului sezon

Adidas – noi design-uri pentru mingile oficiale ale noului sezon

by Mirela Dinica
0 comment

Adidas a dezvăluit astăzi noile mingi oficiale pentru Liga Campionilor  UEFA 2012/2013, Liga Campionilor UEFA Europa  și pentru Super Cupa UEFA 2012.  Finale 12 – Mingea oficială a Ligii Campionilor UEFA 2012/2013  Mingea oficială a Ligii Campionilor UEFA, adidas Finale 12, prezintă noi elemente de design și o textură  exterioară special creată să ofere o priză optimă în momentul impactului cu aceasta. Finale 12 va fi  folosită în toate meciurile din grupe din Liga Campionilor UEFA 2012/2013.  Finale 12, Mingea Oficială a Ligii Campionilor UEFA. 

Stelele emblematice în culori inedite (alb/lab, lime/violet închis) au fost create cu scopul de reflecta  mișcările precise din teren și zonele geografice europene ce vor fi conectate prin această competiție.  Stelele unite în colțuri din partea de sus și jos a mingii, create conform logo-ului Ligii Campionilor UEFA, prezintă coordonatele localităților Nyon (Elveția)  și Herzogenaurach (Germania), orașele gazdă ale campionatului UEFA și ale adidas, distribuitorul Mingii Oficiale.  În acest sezon, adidas va lansa campania „Are you UEFA Champions League level?”, prin care își propune să-i aducă pe fani mai aproape de Liga Campionilor UEFA. Pentru prima dată în acest sezon, toate cele trei modele de ghete de fotbal (Predator, adiPure și f50) sunt incluse în aplicația miCoach, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-și monitoriza și de a-și analiza activitatea din timpul meciurilor  și de a le împărtăși fanilor rezultatele pe pagina de Facebook.  

Mingea oficială a Ligii Campionilor UEFA Europa  

Noua minge oficială a Ligii Campionilor Europa 2012/2013 este prevăzută cu aceeași tehnologie folosită cu succes pentru prima dată la dezvoltarea mingii Tango 12 pentru UEFA EURO2012™.  Designul deosebit include culorile logo-ului UEFA Europa (roșu/galben) și, de asemenea, prezintă o intrepretare stilizată a trofeului Ligii UEFA Europa. 

Mingea Oficială a Super Cupei UEFA

Chelsea FC, campioana Ligii Campionilor UEFA, și Club Atlético de Madrid, campioana Ligii UEFA Europa 2011/12, se vor întrece mâine pentru Super Cupa UEFA, care are loc la Monaco. Mingea oficială  a fost creată folosind aceeași tehnologie a mingii Tango 12 și prezintă un design în concordanță cu logoul competiției și cele două culori ale finaliștilor, albastru și roșu. 

Citeste si

Leave a Comment