Prima pagină » Adina Buzatu a alungat ploaia la Sibiu

Adina Buzatu a alungat ploaia la Sibiu

by Mirela Dinica
0 comment

După zile bune de ploaie care au determinat mutarea fashion show-urilor într-o locație acoperită, în ultima zi a festivalului ploaia s-a opreit exact cu câteva ore înaintea prezentării Trends by Adina Buzatu, permițându-i stilistului să facă un spectacol de excepție în Piața Mică a orașului.

Abia întoarsă în România de la cel mai important târg de modă masculină, Pitti Uomo Florența, Adina Buzatu prezintă la Sibiu o colecție contemporană dedicată bărbatului actual, cu un stil de viață dinamic și program imprevizibil.

Cu accente inspirate din moda anilor 30, colecția TRENDS by Adina Buzatu aduce în prim-plan nu doar ținute adecvate diverselor momente ale zilei ci și accesorii prețioase, demonstrând că detaliile contează și în cazul bărbaților. Culorile vedeta sunt roșul și albastrul de diferite nuanțe. Toate piesele sunt realizate din țesături în exclusivitate naturale – bumbac, in, cânepă, lână sau mătase naturală. Imprimeurile sunt geometrice sau inspirate din natură – florale, animal print.

Față de designeri, care în general își aleg manechinii dupa anumite dimensiuni clar stabilite, stilista Adina Buzatu preferă ca manechinii din prezentările ei să fie diferiți ca înălțime și siluetă, astfel încât fiecare bărbat din public să se regasească în ținutele de pe podium.

“Sunt fericită ca show-ul de la Sibiu a ieșit conform planului, iar vremea a ținut cu noi.Nu e pentru prima dată când se oprește ploaia chiar înainte de prezentarea mea. La Feeric Fashion Days Sibiu de anul trecut s-a întâmplat același lucru, vremea era capricioasă și toată lumea se temea că va ploua groaznic. A plouat ce-i drept, dar numai după ce s-a terminat show-ul” a povestit Adina Buzatu.

Citeste si

Leave a Comment