Prima pagină » Adina Buzatu își lasă casa pe mâna Cristinei Groza, singurul Maestru Feng Shui din România

Adina Buzatu își lasă casa pe mâna Cristinei Groza, singurul Maestru Feng Shui din România

by Mirela Dinica
2 comments
Cristina Groza, singurul Maestru Feng Shui din Romania, este invitata in fiecare zi de miercuri in studioul emisiunii „Draga mea prietena”, de la Kanal D, pentru a vorbi despre energiile din casele vedetelor care au acceptat sa isi lase locuintele „verificate” de singurul Maestru Feng Shui din tara noastra.
 
In urma unor masuratori exacte realizate cu busola Lou Pan, Cristina a calculat matematic, respectand formule vechi de mii de ani la care nu au acces oamenii de rand, si a identificat cele noua energii din casa Adinei Buzatu, prima vedeta care si-a dorit sa afle ce trebuie sa faca pentru a avea si mai mult succes in meseria sa, dar si pentru a-si armoniza relatiile cu prietenii si familia. Problemele de sanatate vor fi si ele identificate, prin calculele amintite, iar Cristina ii va da Adinei toate sfaturile necesare ameliorarii lor.  De asemenea, energia prosperitatii la care viseaza toata lumea se afla in orice casa, iar daca o folosesti in favoarea ta greutatile financiare vor disparea incet, dar sigur. Specialista in moda pentru barbati si cu o cariera de succes in domeniu, Adina vrea sa afle ce poate face pentru a-si potenta afacerea, mai ales in perioada de criza. 
 
Pe langa acest exemplu practic, Cristina Groza va vorbi si despre adevarata stiinta Feng Shui, care presupune cunostinte ample si studiu indelungat. Remediile Feng Shui nu sunt simple statuete, ci chiar energiile benefice din casa care lucreaza in favoarea noastra daca sunt active. Pentru a fi aflate aceste energii este nevoie de masuratori precise si calcule exacte si nu de o simpla privire a spatiului locuit.

Citeste si

2 comments

Spartanul 9 martie 2016 - 10:22 PM

Formule vechi de mii de ani la care nu au acces oamenii de rand ??
Folosește calculatorul de Feng Shui unic în România. Vezi prezentare aici : http://www.unpicaltfel.ro/prezentare-calculator-feng-shui.html

Reply
Simona Serban 4 noiembrie 2016 - 8:59 PM

Imi place foarte mult arta feng shui

Reply

Leave a Comment