Home VEDETEEVENIMENT Adina Buzatu, surpriză de proporții pe aeroportul Otopeni

Adina Buzatu, surpriză de proporții pe aeroportul Otopeni

by Mirela Dinica
0 comment

Celebra stilistă a bulversat traficul astăzi pe aeroportul Otopeni, dar nu datorită vreunor mofturi de vedetă ci surprizei pe care a pregătit-o celor care se aflau la ora cu pricina în aeroport. Așa se face că pasagerii care se îndreptau spre porțile de îmbarcare sau dimpotrivă reveneau în țară din diverse colțuri ale lumii au asistat la o prezentare de modă cu totul specială.

Ineditul a constat nu doar în ținutele superbe concepute de cunoscuta stilistă ci și în faptul că protagoniștii acestui fashion show au fost chiar angajații Companiei Naționale Aeroporturi București.

Astfel, în aplauzele celor prezenți, angajații departamentelor Trafic Sol, Relații Publice, Protocol, Audit Intern, Juridic, Buget și Analiză statistică au demonstrat că este foarte simplu să ții pasul cu moda atunci când ținutele vestimentare sunt alese în mod corect și adaptate nu doar aspectului fizic ci și personalității celui care le poartă, dar și faptul că în primăvara aceasta se poartă mai mult ca oricând naturalețea, lucru confirmat de Mirela Vescan și echipa ei care s-au ocupat de machiajul doamnelor. ,,Astăzi nu am prezentat o colecție, ci am îmbrăcat în stilul Trends by Adina Buzatu atât domni cât și doamne cu vârste diferite, preocupări diferite și aspect fizic complet diferit, adaptând ținutele la particularitățile fiecăruia. Reprezint în exclusivitate în România 52 de branduri internaționale de succes ale căror colecții vaste îmi permit să ofer soluții pentru absolut orice tipologie. Acesta este și motivul pentru care am refuzat să fac o prezentare cu modele profesioniste lansând această învitație angajaților Companiei Naționale București dorind totodată să și punctez faptul că nu sunt designer, ci stilist. Nimeni nu e perfect și nu ar trebui să fie, tocmai din diversitate se naște frumusețea. Haideți să evităm stereotipurile și regulile și să ne punem în evidență atuurile printr-o ținută potrivită”, a povestit Adina Buzatu.

Amfitrionul evenimentului a fost Silviu Biriș, iar Stephan Pelger, Crina Matei, Nico și Mihai Gruia au venit special la aeroport pentru a lua parte la evenimentul Adinei Buzatu. Nici Mihai Sturzu nu a ratat ineditul fashion show grăbindu-se apoi spre poarta de îmbarcare pentru a prinde avionul.

Citeste si

Leave a Comment