Prima pagină » Adina Buzatu, vacanta de 1 Mai cu peripetii

Adina Buzatu, vacanta de 1 Mai cu peripetii

by Mirela Dinica
0 comment

Stilistul Adina Buzatu si-a luat o scurta vacanta de 1 Mai, plecand impreuna cu fiica ei si cativa prieteni in Turcia. Destinatia s-a dovedit una inspirata, dat fiind ca acolo s-a bucurat de o vreme frumoasa, insa armonia s-a stricat chiar in ultima zi, la plecare.

Adina a pierdut avionul cu care trebuia sa se intoarca la Bucuresti, fiind nevoita sa astepte o alta cursa care decola peste cateva. Cu toate ca amanarea i-a dat peste cap programul de intalniri pentru astazi, stilistul nu s-a enervat, tratand totul cu umor. De altfel a si postat pe  pagina ei de facebook un mesaj in legatura cu episodul din aeroport, urandu-le prietenilor ei “o zi mult mai buna decat a ei”.
“Nu a fost vina mea ca am pierdut avionul, pentru ca am ajuns la aeroport cu o ora si jumatate inainte de ora decolarii. Se pare ca cei de la Turkish Airlines au vandut mai multe bilete decat prevedea schema si apoi ne-au interzis accesul. Salvarea a venit din partea reprezentantilor companiei noastre, Tarom, care ne-au facut loc in aeronava lor. E clar ca nu mi-a picat bine incidental, ca mi-a dat peste cap toate intalnirile, dar nu avea rost sa ma enervez. Am preferat sa fac haz de necaz”, a declarant Adina Buzatu.

Citeste si

Leave a Comment