Prima pagină » Adina de la Heaven, peripetii în Malta! Vezi ce a pătit artista!

Adina de la Heaven, peripetii în Malta! Vezi ce a pătit artista!

by Mirela Dinica
0 comment
Frumoasa Adina de la Heaven tocmai s-a întors din Malta, unde a petrecut o săptămână încărcată si plină de aventuri. Aflată pentru a treia oară în micuta insulă mediteraneană, artista a “colindat” foarte mult, escaladând muntii stâncosi si plimbându-se pe plajă.  
Însă vacanta nu a fost lipsită si de peripetii pentru cântăreata care a tras o sperietura pe cinste, aceasta rătăcindu-se de grupul care o însotea.
 “Malta m-a fascinat dintotdeauna. A fost a treia mea vizită aici, împreună cu Malta Travel. Este o tară în care vii cu gândul să te odihnesti, însă nu ai cum, pentru că ai foarte multe lucruri de si vizitat. Pentru a ajunge la vestitele constructii megalitice a trebuit să escaladez cativa munti stâncosi, unde am tras si o mare sperietură. Am rămas un pic în urmă pentru a face niste poze si am pierdut legătura cu ceilalti membrii ai grupului. M-am speriat enorm, pentru că nu cunosteam zona si nu aveam nici semnal la telefon. În final, ne-am regăsit si am răsuflat usurată”, a declarat Adina.

Citeste si

Leave a Comment