Prima pagină » Adrian Dinescu – intre televiziune, rebranding si intalniri cu 5 domnisoare in acelasi timp…

Adrian Dinescu – intre televiziune, rebranding si intalniri cu 5 domnisoare in acelasi timp…

by Mirela Dinica
1 comment

Dupa ce a cucerit Oltenia printr-un suflu nou adus pe piata audiovizualului in ceea ce priveste obiceiurile si traditiile populare, MH TV se pregateste de schimbare. Avand o legatura jurnalistica veche cu Adrian Dinescu, fondatorul postului de televiziune, raportmonden.ro a  reusit sa afle cateva detalii in exclusivitate.

R.M:  Cum e MH TV la aproape 1 an de la ziua lansarii?

A.D:  Chiar este bine, dat fiind faptul ca a plecat dintr-o zona in care nimeni, niciodata, nu s-a gandit sa creeze un post de televiziune. A fost mai greu cu oamenii, as putea scrie chiar si o carte..au fost care sunau in direct sa spuna ca emisiunile sunt inregistrate…!!! Incet, incet, au intrat pe fagas…

R.M:  De ce rebranding si cum va fi?

A.D:  Voi stiti ceva, dar singurul care a facut strategia si care o va pune in aplicare raman tot eu.  Nu va fi neaparat  un rebranding, gandim mai curand o extindere a ceea ce este, iar asta si datorita faptului ca orientarea noastra imediat urmAtoare este in zona Caransebesului si Timisoarei.

R.M:  Am fost de curand in Gorj si Mehedinti, mai tot mediul rural nu vorbeste decat despre MH TV si asta intr-un timp foarte scurt de la data lansarii . Care este reteta succesului?

A.D:  Reteta nu se da niciodata. Pot sa iti spun numai ca nu este decat o altfel de gandire. Am facut de exemplu videoclipuri in zone turistice de o frumusete rara, astfel incat atunci cand le vezi sa nu stii ce sa alegi sa vezi, prestatia artistica sau locurile? Am facut emisiuni in care aveam alaturi de invitati, cocosi, gaini si tot ce mai e in gospodaria omului, am facut ca un studio mic sa fie atat de primitor prin niste jocuri de culori redate de  vechile razboaie de tesut , astfel incat oricine a venit la noi sa isi doreasca sa se intoarca; am facut emisiuni in aer liber; unde era o stanca mai frumoasa, acolo mergeam, platoul era iarba ,stancile scaune…si multe altele.

R.M:   Am vazut la postul tau si sarbatori populare…

A.D:  Asta e altceva. Au fost si sunt sarbatori la care participam. Ele sunt foarte multe si este pacat ca cei care le organizeaza nu se ocupa si de promovarea si arhivarea lor. Cei din zona le stiu. Dar este suficient? E greu sa convingi ca impactul este altul si ca vazand, omul care nu stie poate deveni curios si sa vina la anul. Noi n-am dat niciodata reportaje de cateva minute. Ne-am dus si am filmat de la inceput pana la sfarsit. Asta e cu adevarat frumos si interesant, sa vezi ce se intampla in detaliu.

R.M:  Tendinta spre Caransebes si Timisoara este aceeasi?

A.D:  Nu iti pot spune inca. Ramane de vazut . Ce iti pot da cu certitudine este ca din toamna se vor face emisiuni si din Bucuresti, ca ma voi “dezlipi” de Baia de Arama si ca ma voi orienta foarte mult catre Motru si Timisoara, dar nu numai. Vor fi surprize si din afara tarii pe un proiect pe care il voi realiza cu un om de mare valoare, Dl. prof Mircea Tutunaru.

R.M:  Apropo de Baia… era cat pe ce sa scriu ca te-ai insurat si divortat de cateva ori iar intr-o noapte ti-ai dat intalnire cu 5 domnisoare in acelasi timp pe stadionul de acolo…

A.D:  Numai cu 5? Norocul meu ca va voi nu aveti corespondent in zona….Ai fi avut subiecte cel putin saptamanal. Ai fi aflat ca m-am si batut din cauza uneia dintre ele cu prezentatorul de la “Cucurigu”… Dar sti ceva? Asta cu 5 odata ..dovedeste ca sunt tanar si pot. In rest…numai de bine!! Pot insa sa afirm cu certitudine ca as putea sa-mi realizez in zona cel mai tare reality-show existent vreodata. Timp sa fie. Chit ca ma indrept cu pasi repezi spre Banat, iubesc oricum Oltenia, imi iubesc originea si vreau sa pastrez si traditiile, asa cum stiu eu, asa cum sunt ele. E pacat ca se uita, e pacat ca tendintele noilor generatii sunt altele. Candva se vor intoarce. Macar atunci sa aiba de unde sa le ia si sa le readuca la viata.

R.M:  Te-ai eschivat sa imi spui ce ai facut cu cele 5…

A.D:  Nicigand. M-am intalnit cu ele…si  le-am vorbit despre traditii !!!!

Citeste si

1 comment

LUCIANA SANISLAV CORCOVEANU 21 iulie 2014 - 12:59 PM

SI EU SINT MEHEDINTEANCA desi locuiesc in MOTRU GORJ de 18 ani marturisesc cu mina pe inima ca s-a rupt ceva din mine atunci cind a trebuit sa plec din mehedinti . Avem locuri minunate peisaje de basm oameni capabili sa faca multe in zona mehedintiului dar avem nevoie de sprijin din partea celor cu dare de mina si mai ales de sustinere morala.Nu incercati dragii nostri sa intimidati oamenii care vor cu adevarat sa faca ceva pentru noi toti pina la urma.- sa n-e bucure sufletul si inima sa n-e descreteasca fruntile cu frumoaaaaasele emisiuni pe care l-e asteptam cu atita nerabdare in fiecare seara ..am fost la filmari mh-tv domnule sinyt niste preturi accesibile pentru fiecare buzunar pai ce mai vreti aproape degeaba deci ei n-e ajuta pe noi si noi ce facem ptr aceasta televiziune mai nimc .macar sa -i lasam in pace sa isi faca treaba bine -asta spun apropo de un comentariu ce l-am vazut postat pe pagina nu s-e face nimic pe banii copiiilor asa cum s-a scris stati linistiti dragi parinti care mergeti cu copiii spre afirmare nimeni nu va obliga o faceti din dorinta de a fi cunoscuti copiii d-vstra TALENTATI sau MAI PUTIN talentati . sa aveti o dupa amiaza placuta .cu respect deosebit pentru domnul DINESCU APRECIEZ MULT ACEASTA INITIATIVA

Reply

Leave a Comment