Home AUTO Adrian Drăgan – redactorul-șef al revistei „auto motor și sport” – ia startul în Raliul Sibiului 2013

Adrian Drăgan – redactorul-șef al revistei „auto motor și sport” – ia startul în Raliul Sibiului 2013

by Mirela Dinica
0 comment

Campion en-titre al clasei 6 din Campionatul Național de raliuri, Adrian Drăgan va fi prezent, alături de copilotul său Valentin Brădățeanu, la Raliul Sibiului 2013, etapa a șaptea a Campionatului European de raliuri.

Susținut din acest an de Toshiba România – alături de partenerii tradiționali SKF, UNIOR-TEPID, janta.ro și revista „auto motor și sport”, echipajul Adrian Drăgan – Valentin Brădățeanu va concura la Raliul Sibiului pe un automobil Subaru Impreza N15, aceeași mașină cu care participă și în CNR 2013 la clasa 3.

Adrian Dragan-Valentin Bradateanu - Raliul Deltei 2013 02Adrian Drăgan: „Avem la activ mai multe participări la Sibiu, un raliu unde niciodată nu este așa ușor. Anul trecut am abandonat la finalul primei zile, din cauza unor probleme electrice apărute la mașina de atunci, Citroën C2R2Max. Acum sper ca mașina cu care mergem și în CNR – Subaru Impreza – și cu care ne simțim deja foarte bine să fie mult mai fiabilă. Știu că va fi un raliu greu, deși probele am înțeles că au fost puse la punct mult mai bine. Oricum, nu vom fi menajați de praf și de căldură. Aici, întotdeauna este dificil să ajungi la sosire și, mai ales, să găsești echilibrul dintre viteză și siguranță. Vă aștept la Sibiu.”

Despre Raliul Sibiului 2013
Adrian Dragan-Valentin Bradateanu - Raliul Deltei 2013 01Raliul este a șaptea etapă a Campionatului European de raliuri (ERC) și se desfășoară între 25 și 27 iulie. Joi, 25 iulie, programul începe în Piața Mare cu sesiunea de autografe și tragerea la sorți a ordinii de start. Tot joi, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor Transilvania este programat meciul de fotbal dintre selecționata piloților și o echipă a vedetelor. În aceeași zi, începând cu ora 19.30, sunt programate parada mașinilor pe străzile din centrul orașului și startul festiv. Ziua se încheie cu BLACK TIE CELEBRITY GALA (ora 22.00), un eveniment care are ca scop strângerea de fonduri care vor fi donate Muzeului Brukenthal.

Adrian DraganVineri, 26 iulie, programul debutează la ora 13.00, piloții având de parcurs șapte probe speciale. Prima zi începe cu două treceri pe probele Dobârca și Crinți, apoi superspeciala și cele doua probe speciale de noapte: Păltiniș (în urcare pe asfalt) și Santa (pe macadam). Sâmbătă, 27 iulie, sunt programate celelalte șapte probe. Ziua începe la ora 9.30 cu probele Sadu, Gâtu Berbecului și Șanta Max, care vor fi parcurse de două ori, și se va termina cu superspeciala de pe circuitul de rally-cross din cartierul Ștrand. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 19.00, în Piața Mică.

Citeste si

Leave a Comment