Prima pagină » Adrian Romcescu se lansează în afaceri! Îsi deschide scoala de muzica!

Adrian Romcescu se lansează în afaceri! Îsi deschide scoala de muzica!

by Mirela Dinica
0 comment

Adrian Romcescu, emblemă a muzicii românești, se lansează în afaceri. Cu o strălucită cariera componistică și interpretativă întinsă pe 4 decenii și recent revenit în țară după 30 de ani petrecuți în Danemarca, Adrian Romcescu nu putea să-și exercite abilitățile de antreprenor decât în domeniul care l-a consacrat.

Astfel, maestrul a decis că a venit momentul să transmită cunoștințele sale noii generații de artiști și a demarat alături de Niki Constantinescu, cursurile școlii de muzică “The Art of singing and recording”.

”Am o dorință expresă de a încuraja tinerii cu adevărat valoroși, care vor avea un cuvânt de spus în muzică și mă bucur că revin în actualitate piesele live”, a declarat compozitorul. Cursul “The Art of singing and recording” se întinde pe 6 luni, cu o frecvență de 4 ședinte pe lună si își propune să ofere, la cele mai înalte standarde, toate noțiunile necesare unui adevarat profesionist în domeniul muzical, de la tehnică vocală până la teorie muzicală, mișcare scenică și repertoriu personalizat.

”Inscrierile pot fi făcute până pe 11 noiembrie, iar preselecțiile vor avea loc în zilele de 12 -14 noiembrie în incinta Sălii Polivalente (intrarea oficială), la sala 17” , a declarat Adrian Romcescu. Tinerii dornici de afirmare în muzică vor putea lua lecții și de la celebra soprană Daniela Vladescu în calitate de asistent artistic a lui Adrian Romcescu, iar periodic vor fi invitați la audiții artiști consacrați, compozitori, oameni de televiziune și radio.

Adrian Romcescu, unul dintre cei mai prolifici compozitori români, se poate lăuda cu un palmares impresionant de colaborări cu artiști precum Andra, Alexandra Ungureanu, Corina Chiriac, Mirabella Dauer, Elena Cârstea, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Mălina Olinescu, Marcel Pavel, Monica Anghel, Anastasia Lazariuc ori Luminița Anghel.

 

Citeste si

Leave a Comment