Prima pagină » Adriana Bahmuteanu a prezentat o inedita colectie de haine la Festivalului Designerilor din Romania

Adriana Bahmuteanu a prezentat o inedita colectie de haine la Festivalului Designerilor din Romania

by Mirela Dinica
0 comment

Adriana Bahmuteanu a prezentat o inedita colectie de haine la Romexpo in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului designerilor din Romania. Prezentatoarea emisiunii „Necenzurat” a ales-o ca mireasa a colectiei sale pe Andreea Loulou, iubita lui Louis Lazarus.

Cele doua au semnat pe loc si un contract de colaborare avantajos. La finalul evenimentului Bahmu a primit chiar si o diploma din partea organizatoarei, Daniela Sala.

Andreea Loulou a purtat pe scena rochii semnate de Ionela Luncanu. Festivalul de moda independent a fost organizat de tanara creatoare de moda Daniela Sala care si-a prezentat si ea noua sa colectie de haine pentru sezonul tomna iarna 2015-2016.

Evenimentul a reunit o serie de nume din industria modei din Romania, precum: Anda Manescu, Simona Suhoi, Maria Toncean, Ionela Luncanu si invitatul special Adriana Bahmuteanu.

Evenimentul realizat de Daniela a reusit sa faca remarcate creatiile designerilor talentati din tara si ofera posibilitatea oricarui designer sa se implice in acest eveniment. La eveniment a participat si Simona Suhoi care si-a prezentat prima sa colectie de rochii pentru club.

Citeste si

Leave a Comment