Prima pagină » Află ce actor Pro TV și-a făcut implant de păr!

Află ce actor Pro TV și-a făcut implant de păr!

by Mirela Dinica
0 comment

Răzvan Oprea, actor al Teatrului Național București, extrem de apreciat și pentru rolul său din serialulAtletico Textila”, difuzat de ProTV este de părere că imaginea este foarte importantă, astfel că de curând și-a făcut implant de păr. După o documentare atentă și o consultație la dr. Panagiotis Vogiatzis, Răzvan a ales clinica parteneră DHI care folosește cea mai avansată metodă FUE, ce oferă 100% rezultate naturale după numai o singură ședință.

“Consider că este o investiție în cariera mea. Pentru un actor este importantăimaginea, astfel că dacă corpul îl poți lucra la sală și poți avea grijă prin alimentație, cu părul era mai complicat. Faptul că am jumătate de chelie mă arată ca vârstă de 35 +, iar acum după implant voi putea avea și roluri cu personaje mai tinere. Pentru mine nu a fost un complex, dar sunt deschis la îmbunătățirea imaginii”, a mărturisit Răzvan Oprea.
Medicul Panagiotis Vogiatzis a fost de părere că pentru această intervenție Răzvan va avea nevoie de două zile de implantare. “O să refacem linia frontală prin metoda FUE. Procedura este nedureroasă și se desfășoară prin anestezie locală. Foliculii de păr sunt extrași manual, unul câte unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unică folosință. Foliculii sunt apoi păstrați la o temperatură specifică, într-o soluție care îi ajută până la implantare. Urmează faza de implantare, când foliculii de păr sunt implantați direct în regiunea cu probleme. E foarte important că nu se crestează scalpul și nu se crează orificii anterior, ca în cazul tehnologiilor mai vechi, astfel încât nu vor exista cicatrici”, ne-a spus dr.Panagiotis Vogiatzis.

Citeste si

Leave a Comment