Prima pagină » Află ce culori de par se poarta toamna asta!

Află ce culori de par se poarta toamna asta!

by Ingrid Cosma
0 comment

Inspirat din culorile sezonului, din trendurile prezentate de cele mai celebre case de modă și până la look-urile actrițelor de la Hollywood, Palette lansează noua colecție de culori Glamour, în gama sa de coloranți de păr îmbogățiți cu uleiuri prețioase – Palette Deluxe.

Noua Colecție Glamour de la Palette Deluxe prezintă selecția exclusivistă a top 3 cele mai râvnite culori din circuitul modei în sezonul toamnă/iarnă 2014 – 2015, alese special pentru a aduce o infuzie de rafinament și sofisticare în stilul oricărei femei. Pe lângă nuanțele seducătoare, bogate, pline de strălucire, formula specială oferă cu până la 30% mai multă  ingrijire a părului și o intensitate de durată a culorii.

– Nuanța 370 Arămiu Deschis Distins – pentru roșcatele care vor un look în trenduri, cu o nuanță care îmbină pasiunea pentru roșu cu naturalețea și căldura, pentru un păr care se va simți atât de fabulos pe cât arată;

– Nuanța 575 Roșu Intens – pentru o culoare vie, sofisticată și plină de stil, cu o intensitate care durează;

– Nuanța 750 Șaten Ciocolatiu – cuprinde întreaga bogăție și senzualitate a ciocolatiului pentru o notă de sofisticare și stil care ne transformă lumea într-una și mai plină de frumusețe;

Colecția Glamour a fost lansată în gama Palette Deluxe pentru a beneficia de formula sa de îngrijire îmbogățită cu uleiuri prețioase. Datorită acesteia, pigmenții coloranți de înaltă performanță pătrund în profunzime în firul de păr. În același timp, părul este perfect netezit la suprafață, astfel încât culoarea devine irezistibil de strălucitoare și intensă, firele de păr albe fiind acoperite astfel până la 100%.

Pachetul conține și Tratamentul după vopsire Palette Deluxe cu Serum cu 7 Uleiuri (ulei de Marula, ulei de argan, ulei de susan, ulei de migdale, ulei de măsline, ulei din sâmburi de caise și ulei din nuci de Macadamia). Acestea intensifică culorile și asigură cu 30% mai multă îngrijire părului1durată, oferind părului în același timp suplețe, cu un aspect sănătos și plin de viață.

Preț recomandat: 14.99 lei/bucată

Citeste si

Leave a Comment