Prima pagină » Cum a schimbat Cristina Groza viata vedetelor prin Feng Shui?

Cum a schimbat Cristina Groza viata vedetelor prin Feng Shui?

by Mirela Dinica
0 comment

Cristina Groza, singurul Maestru Feng Shui din Romania, a devenit foarte cunoscuta in randul vedetelor, dupa ce in sezonul din aceasta toamna al emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D a facut masuratorile si calculele Feng Shui pentru apartamentele si casele multora dintre ele.

De la o vreme din ce in ce mai multi oameni devin constienti de faptul ca spatiul in care locuim si muncim este guvernat de energii mai mult sau mai putin benefice. Tot mai multi europeni au acces la stiinta chineza care studiaza spatiul locuit de om, prin intermediul Maestrilor Feng Shui, iar singurul roman care detine titulatura de Maestru Feng Shui si se poate mandri cu rezultate exceptionale ale muncii sale in tara si peste hotare, este consultantul vedetelor noastre in ceea ce priveste cele noua energii din casele lor.

Pentru a amplifica energiile pozitive, cum ar fi acelea ale prosperitatii si armoniei umane, si pentru a dezactiva energiile negative, precum acelea alebolilor, ghinioanelor, problemelor legale etc, este nevoie de masuratori precise si calcule exacte. Nimeni nu poate identifica pozitia energiilor dintr-o casa prin simpla lui prezenta intr-o incapere sau intr-un birou. Pentru aceste masuratori este nevoie de o busola Lo Pan si de multe calcule care respecta formule vechi de mii de ani, inventate de chinezii care au descoperit si busola.

Cristina Groza a mers in casele vedetelor care si-au lasat locuintele pe mana ei, a facut masuratorile specifice, a calculat cu mare atentie, apoi le-a sfatuit pe vedetele autohtone, spunandu-le cum sa isi amplifice energiile benefice din casa si cum sa le dezactiveze pe cele negative. Toti au ascultat cu mare atentie si incantare ca se numara printre norocosii beneficiari ai sfaturilor singurului Maestru Feng Shui din Romania.

Sezonul emisiunii “Draga mea prietena”, de la Kanal D, din aceasta toamna, a debutat odata cu realizarea masuratorilor Feng Shui, facute de catre Maestrul Feng Shui Cristina Groza, iar in urma aplicarii remediilor indicate de specialist, emisiunea a devenit lider de audienta, iar Kanal D a primit premiul pentru cea mai rapida ascensiune.

Printre vedetele care au devenit beneficiarele consultantei oferita de singurul Maestru Feng Shui din Romania, Cristina Groza, se numara: prezentatoarele emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D, Cristina Cioran si Paula Chirila, Adina Buzatu, Oana Roman, Minodora, cantareata de muzica populara Cludia Ghitulescu, prezenatorii matinalului de la Radio 21, Alina Craciun, fosta sotie a lui Jorge, si actualul ei logodnic, Ilan Laufer, Raul, Bogdan Vladau si altii.

Citeste si

Leave a Comment